ANĐELINI RODITELJI PLANIRAJU DA ODVEDU ĆERKU: Isplivao pakleni plan porodice Đuričić, spremni su na SVE da je odvoje od Zvezdana!

Autor:

Zadruga

15.03.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliša i Ljiljana Đuričić po završetku "Zadruge" planiraju da svoju ćerku sklone iz javnog života.

ANĐELINI RODITELJI PLANIRAJU DA ODVEDU ĆERKU: Isplivao pakleni plan porodice Đuričić, spremni su na SVE da je odvoje od Zvezdana!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkako je ušla u vezu sa dve decenije starijim bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić postala je glavna tema javnosti.

Naime, iako je tvrdila da je smerna devojka, mlada Crnogorka je pogazila svoje stavove, te tako imala intimne odnose sa Slavnićem i to nadomak njegove žene, svakodnevno ga oralno zadovoljava i lizala mu palčeve.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Njeni roditelji su ubrzo stavili kuću na prodaju, za medije se nisu oglašavali, a kako izvor otkriva, oni planiraju da po završetku "Zadruge" sklone ćerku iz javnog života.

- Anđelini roditelji su očajni. Planiraju da po završetku rijalitija sklone ćerku od svega i odvedu je u inostranstvo. Spremni su na sve samo da ona ne bude sa Zvezdanom, tražiće joj da bira između porodice i njega - priča izvor za Srbija Danas i dodaje:

Nisu je tako vaspitali, obrukala ih je, od sramote ljudi ne mogu da izađu na ulicu. Učili su je da bude smerna, a ona je pokazala sve najgore - zaključuje dobro obavešteni izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading