"DOTAKLA JE DNO, BOLI ME ONA STVAR ZA NJU" Taki ozlojeđen zbog Majinih brutalnih akcija sa Carem, završio na LEKOVIMA!

Autor:

Zadruga

10.03.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ističe Marinković, on više ne može da utiče na svoju ćerku, pogotovu dok je u rijalitiju.

"DOTAKLA JE DNO, BOLI ME ONA STVAR ZA NJU" Taki ozlojeđen zbog Majinih brutalnih akcija sa Carem, završio na LEKOVIMA!

Foto: ST/D.KADRIĆ, ATAImages,

Maja Marinković se pomirila s Filipom Carem nakon što je on šutnuo Aleksandru Nikolić, a njih dvoje su ponovo bili intimni. Starletin otac, Radomir Marinković Taki, kako otkriva, doživeo je nervni slom zbog njenog promiskuitetnog ponašanja, pa se tim povodom sada oglasio.

- Boli me k**ac za Maju. Pritisak mi skače, pijem lekove, novinari me zovu non-stop, a ja se nikom ne javljam od sramote - rekao je Taki na početku, pa dodao:

- I sami vidite da je dotakla dno. Poslednjih pet godina je u rijalitiju i ja nemam nikakvog uticaja na nju. Pogazila je sve svoje reči i obećanja koja mi je dala, mene je pregazila i više me ne zanima ni šta radi ni s kim radi - kaže ogorčeni otac.

- Ja joj napolju kupujem stan, želim da pokrenem privatni biznis kojim će se baviti po izlasku iz rijalitija, a ona mi ovako vraća. Te Bilal, te Car, te Janjuš, te Čorba, te Marko Marković, Marko Miljković... Ne mogu više ni da nabrojim s kim je sve bila za ovih par godina u Beloj kući. Kao da je u nekoj sekti, a ne u rijalitiju - kaže Marinković.

- Ne znam šta da radim. Jedino da se zavučem u mišju rupu i ne izlazim iz kuće. Ona ima 25 godina i nije moguće prevaspitati je - rekao je na kraju razgovora Radomir Marinković za Alo.

Republika

Foto: Instagram.com

Taki i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading