OSVANUO ŠOK SNIMAK IZ ZADRUGE! Aleksandra Nikolić ne prestaje da jeca, a član obezbeđenja URLA i vuče je za ruku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.03.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je Aleksandra Nikolić plakala, član obezbeđenja ju je napao na kapiji imanja u Šimanovcima.

OSVANUO ŠOK SNIMAK IZ ZADRUGE! Aleksandra Nikolić ne prestaje da jeca, a član obezbeđenja URLA i vuče je za ruku! (VIDEO)

Foto: printscreen/TikTok

Na društvenim mrežama počeo je da kruži video na kojem se vidi kako u rijalitiju "Zadruga" pripadnik obezbeđenja viče na Aleksandru Nikolić, dok ona plače sklupčana uz kapiju imanja u Šimanovima.

- Šta je sa tobom više? Hoćeš da mi kažeš šta je sa tobom - vikao je momak iz obezbeđenja na Aleksandru.

- Neću da idem nigde - odgovorila je ona kratko.

Inače, obezbeđenju u rijalitiju "Zadruga" strogo je zabranjeno da bez potrebe komuniciraju sa učesnicima, zbog čega je sve iznenadio potez momka, koji se obratio Aleksandri.

Sa druge strane, pojedini korisnici društvenih mreža stali su na stranu momka iz obezbeđenja, te naveli kako neko treba da dovede u red devojke iz rijaliti šou programa.

Da podsetimo, Aleksandra Nikolić doživela je emotivni slom nakon što je uhvatila svog dečka Filipa Cara sa njegovom bivšom devojkom Majom Marinković, nakon čega su se njih dvoje žestoko posvađali, ali i gađali stvarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading