NISAM SMEO DA DOZVOLIM SEBI NEKE STVARI! ŽAO MI JE: Zvezdan se JAVNO IZVINIO Ani, pa pomenuo majku! Kada sam otišao u zatvor, ona se razbolela, bio sam ljut na nju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.03.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdana Slavnića duboko je pogodio novi sukob između njegove ljubavnice Anđele Đuričić i sada već bivše sopruge Ane Ćurčić. Iz tog razloga je rešio da uputi javno izvinjenje bivšoj ženi.

NISAM SMEO DA DOZVOLIM SEBI NEKE STVARI! ŽAO MI JE: Zvezdan se JAVNO IZVINIO Ani, pa pomenuo majku! Kada sam otišao u zatvor, ona se razbolela, bio sam ljut na nju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, Zvezdan Slavnić je održao emotivni govor za Anu Ćurčić i jedva se suzdržao da ne plače, zbog čega su mnogi stekli utisak da je zažalio zbog izrečenih pogrdnih reči na njen račun.

- Ja se nadam da decu pomenuti neće više. Ana i ja smo zajedno od kako se ona razvela, a ona je majka kakvu bi svaku poželeo, mada sam ja imao kritike na njen račun, jer je ona predobra majka, a ozbiljan je paničar jer je razmazila decu, to za majku nije realno što sam rekao, a njoj ću se izvinuti zbog stvari koje nije zaslužila. Žao mi je što sam rekao mnogo toga, ona je prema meni ispala čovek, stala je uz mene za sto sto stvari, ona je uvek bila uz mene, a ja nisam smeo da dozvolim sebi neke stvari. Nisam hteo da je povredim, nisam mislio u tom trentuku na posledice, nisam mislio na životne posledice ,a ne sada. Shvatio sam kasno da sam ostavljen na ulici, a doživeo sam da budem tamo gde sam završio, a sada sve što uradim na ulici, ja nisam mogao da osetim da to drugome radim. Kada sam ja otišao u zatvor, moja majka se razbolela, a ja sam bio ljut na nju, to Ana zna. Ja sam bio ljut na nju jer nije bila istrajna, ja sam bio ljut jer kao neki drug koji me ostavalja i prodaje, e sada kada bih se vraćao u nazad, ne znam ko bi bio kriv tu za moj život. Moram da apelujem na ljude da moraju da budu uz svoje roditelje i da ih slušaju, i to moram da kažem - rekao je Zvezdan pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić se izvinjava Ani Ćurčić

Nije ona kriva, kriv sam ja, a Marko i Sanja su mislili da se Ana i ja igramo, što nije tačno. Njoj jedni prijatelj može da joj bude samo onaj ko će da ćuti i da sluša - rekao je Zvezdan.

- Ja moram da kažem da ga baš i nisam razumela, a njega je malo stiglo sve - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Niko ne može da naručuje ono što će da kaže. Sve je okej, molba i sve to, ali svako ima pravo da komentariše na način na koji vidi sve ovo - dodao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading