POTRESNO OGLAŠAVANJE MAJKE ANE ĆURČIĆ! Nakon skandaloznih optužbi Slavnića da ju je ćerka TUKLA, Mila zdravstveno teško: Plačem svaki dan!

Autor:

Zadruga

05.03.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Ana Ćurčić progovorila o Zvezdanovim izjavama da ju je ćerka Ana tukla.

POTRESNO OGLAŠAVANJE MAJKE ANE ĆURČIĆ! Nakon skandaloznih optužbi Slavnića da ju je ćerka TUKLA, Mila zdravstveno teško: Plačem svaki dan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić izneo niz uvrda i optužbi na račun bivše partnerke Ane Ćurčić, između ostalog i da je tukla svoju majku Milunku Milu Ćurčić koja se sada oglasila.

- Sekiram se jako za Anu. Zvezdan je večito revoltiran šta god da Ana kaže, uradi, večito mu je pitanje:"Zašto si ušla?!" - počela je priču Mila, koja je u šoku šta Zvezdan iznosi:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Ne, ja prosto ne mogu da verujem da je tako nešto rekao! Sa mojom Anom ne da imam dobar odnos nego, iskreno, bolji nego sa starijom ćerkom. Ona mene kad vidi, ona me zagrli, mazi me i ljubi me po pola sata. Mnogo sam emotivno vezana za nju, ona mi je mlađa, Ana mi je nešto posebno. Taman posla da je podigla ruku na mene, pa da je to uradila... To bi bilo strašno, verujte da bih vam čak i rekla! Sve to što je Zvezdan juče ispričao je laž, neistina, teško mi pada da to slušam.

- Jezivo sam se osećala kada sam to čula, plačem non-stop, imam pritisak. Trudim se da ne gledam, igram se sa praunukom, malo da se zabavim i skrenem misli. Kada sve ovo bude prošlo, ako se ona izvuče od njega, ja ću slaviti njen drugi rođendan - kaže Mila i otkriva kako se njeni unuci, Anina deca osećaju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Čujem se sa unucima. Iva mi kaže:"Bako, ja ne mogu da pričam o tome i ne mogu da gledam", a Luka mi je rekao, danas je bio kod mene:"Bako, nemoj da gledaš ako se nerviraš". Deca su dobra, zdrava, podnose to kako oni znaju i umeju, a meni je najžalije Ane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading