OVAKO JE KSENIJA PAJČIN GOVORILA O ZVEZDANU SLAVNIĆU! Bio joj je prva ljubav, teško je prebolela kraj veze!

Autor:

Zadruga

14.02.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić je u vreme ubistva bio u ljubavnoj vezi sa tragično ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin!

OVAKO JE KSENIJA PAJČIN GOVORILA O ZVEZDANU SLAVNIĆU! Bio joj je prva ljubav, teško je prebolela kraj veze!

Foto: ST/D. Kadić, TV Pink

Zvezdan Slavnić je u Zadruzi komentarisao njegovu vezu sa pokojnom Ksenijom Pajčin, a sada se na Jutjubu pojavio snimak na kom pokojna Ksenija govori o Zvezdanu.

Na pitanje da li se seća ko joj je bio prva ljubav, Ksenija je rekla:

- Da, sećam se odlično. To je bio Zvezdan, to je sigurna stvar. Zvezdan je moj prvi dečko, toliko - rekla je pevačica, koja je zatim na pitanje koji joj je rastanak najteže pao, tada rekla:

Republika

Foto: TikTok printscreen

Ksenija Pajčin

 

- Možda je to bilo sa Zvezdanom... - priznala je Ksenija tada u emisiji kod Olje Crnogorac i Marjana Kamenovića, koja nije želela da detaljiše niti o Zvezdanu, niti o njihovom odnosu.

Podsetimo, Slavnić je u svojoj ispovesti u "Pretresu nedelje" svojevremeno pričao o prirodi odnosa sa Ksenijom, kao i o ubistvu koje je počinio, navodno, kako se godinama pričalo, zbog nje.

Republika

Foto: Pixabay.com, Printscreen

Zvezdan Slavnić

 

- Osuđen sam na 10 godina zbog ubistva, nedozvoljenog nošenja oružja i lakih telesnih povreda. Desilo se, kao prvo, velika tragedija. To je bila diskoteka. Ne bih želeo da ulazim u neke sitnice i da porodica pokojnog i moja porodica ponovo prolaze kroz to. Jednostavno, desila se tragedija. To mogu da kažem što se tiče toga. Ništa to ne umanjuje moju krivicu, kajem se zbog toga jer taj momak nije trebalo ni da bude povređen, a kamoli ubijen. Ja sam tada imao 21 godinu. Mi smo tu stalno izlazili, tada se taj klub zvao „Četiri sobe“. Imali smo naš separe, došlo je do nekih čarki, izašli smo napolje i desilo se šta se desilo. Mogu da potvrdim da Ksenija Pajčin te večeri nije bila tu, ništa se zbog nje nije desilo. Momke sa kojima sam ušao u konflikt sam upoznao te večeri. Bila je prisutna i Katarina Radivojević, ona je bila sa drugim društvom, u tom društvu gde je bio i pokojni mladić - objasnio je on u septembru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading