KATARINA RADIVOJEVIĆ BILA SVEDOK UBISTVA ZVEZDANA SLAVNIĆA! Pričalo se da se sve desilo zbog Ksenije Pajčin, a glumica PILA PIĆE kada je zadrugar usmrtio Olivera Jovanovića!

Autor:

Zadruga

10.02.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se pričalo da je u sve umešana Ksenija Pajčin, te da je cela zbrka nastala zbog nje, pevačica nije bila ni pristuna, za razliku od glumice Katarine Radivojević, kojoj je Zvezdan Slavnić poslao piće.

KATARINA RADIVOJEVIĆ BILA SVEDOK UBISTVA ZVEZDANA SLAVNIĆA! Pričalo se da se sve desilo zbog Ksenije Pajčin, a glumica PILA PIĆE kada je zadrugar usmrtio Olivera Jovanovića!

Foto: ST/D. KADIĆ, Youtube, Tanjug/J.Ilić

Zvezdan Slavnić

Aktuelani učesnik "Zadruge 6" i nekadašnji dečko ubijene pevačice Ksenije PajčinZvezdan Slavnić, nedavno je progovorio o ubistvu ispred kluba koje se desilo 1998. godine, kada je upucao u Olivera Jovanovića zbog banalne svađe.

On je tom prilikom objasnio da Pajčinova nije ni na koji način povezana sa ubistvom ispred dorćolskog kluba, a kasnije se ispostavilo da je glumica Katarina Radivojević bila svedok.

Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dečačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, posle se to razvlačilo - ispričao je mlađi Slavnić u rijaliti programu "Zadruga", negirajući da je do svađe došlo zbog nje.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, TV Pink

Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

- Osuđen sam na 10 godina zbog ubistva, nedozvoljenog nošenja oružja i lakih telesnih povreda. Desilo se, kao prvo, velika tragedija. To je bila diskoteka. Ne bih želeo da ulazim u neke sitnice i da porodica pokojnog i moja porodica ponovo prolaze kroz to. Jednostavno, desila se tragedija. To mogu da kažem što se tiče toga. Ništa to ne umanjuje moju krivicu, kajem se zbog toga jer taj momak nije trebalo ni da bude povređen, a kamoli ubijen - rekao je Slavnić, pa nastavio:

- Ja sam tada imao 21 godinu. Mi smo tu stalno izlazili, tada se taj klub zvao "Četiri sobe". Imali smo naš separe, došlo je do nekih čarki, izašli smo napolje i desilo se šta se desilo. Mogu da potvrdim da Ksenija Pajčin te večeri nije bila tu, ništa se zbog nje nije desilo. Momke sa kojima sam ušao u konflikt sam upoznao te večeri. Bila je prisutna i Katarina Radivojević, ona je bila sa drugim društvom, u tom društvu gde je bio i pokojni mladić - objasnio je.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Katarina Radivojević bila svedok kada je Zvezdan Slavnić ubio Oliera Jovanovića

Inače, Zvezdanov otac Moka Slavnić, je u jednom intervjuu otkrio zbog čega je njegov sin Zvezdan ušao u "Zadrugu 6", a pre toga opisao detalje tragedije koja je zauvek izmenila život njegove porodice i konačno obelodanio da Ksenija Pajčin sporne večeri uopšte nije bila prisutna:

- Ona tu noć nije bila tu, a moj sin i ona nisu bili u vezi. U "Četiri sobe" te noći je bila glumica Katarina Radivojević sa svojom drugaricom. Igrala je provokativno i nekulturno, moj sin kao mangup im je poslao piće. Momak koji je bio društvu, jedan od trojice, pozvao ga je napolje da se tuku i uhvatio se pozadi kao da ima pištolj. Zvezdan u tom momentu nije imao oružje, ali mu je neko dodao. U toj tuči je naišao pokojni Oliver Jovanović, koji je pokušao da mog sina zaustavi da tog dečka ne bije. Nažalost, pošto se to dešavalo u dvorištu, bila je samo jedna sijalica i vidljivost je bila mala. Zvezdan se uplašio da će ovaj dečko da mu uzvrati i rukom u kojoj je držao pištolj hteo da udari Olivera, ali je prst proklizao i došlo je do ispaljivanja metka u tog mladića. Bez ikakve namere, u samoodbrani je to uradio - kazao je Slavnić nedavno za Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading