STANIJA I JA SMO BILI INTIMNI NA FARMI! Kristijan Golubović nakon OSAM GODINA priznao sve o odnosu sa starletom i dogovoru koji su imali: Nije me ispoštovala za NOVAC!

Autor:

Zadruga

02.02.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio je detalje odnosa sa Stanijom Dobrojević.

STANIJA I JA SMO BILI INTIMNI NA FARMI! Kristijan Golubović nakon OSAM GODINA priznao sve o odnosu sa starletom i dogovoru koji su imali: Nije me ispoštovala za NOVAC!

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović progovorio je o svom odnosu sa starletom Stanijom Dobrojević, te otkrio da su, iako su godinama demantovali, ipak bili intimni u rijalitiju ''Farma 6''.

- Stanija i ja jesmo imali prisno druženje i svašta nešto i to jeste tačno jer sam daleko od braka koji sam uprskao i gde sam Ivanu ponizio javno. Standža zna da mene nije bilo, ne bi bilo ni nje kao pobednice. Ja sam dao sebe do kraja da bi ona pobedila, a nije me ispoštovala za novac kako je trebala. Na kraju se sve svede na isto, svaka rijaliti veza sem moje i Kristinine je veza za zarađivanje novca i podizanje populacije. Drago mi je da smo Kristina i ja odskočili gore u odnosu na sve njih, uporeio bih nas sa možda Nikolom Rokvićem jer i on ima dete sa devojkom iz rijalitija, ali smo ipak Kristina i ja neverovatan spoj - rekao je Kristijan, a onda se osvrnuo na Zvezdana Slavnića i njegovom odnosu sa Anom Ćurčić, bivšom nevenčanom suprugom.

Foto: printscreen/RTVPink

Kristijan Golubović o Staniji Dobrojević

- Što se Slavnića tiče, on je takođe u slučaju kad je Uroš o meni lajao, ćutao i izgubio me kao prijatelja, a sad to radi Car koji me se boji kao noćne more jer sam ga vukao za uši i šutirao u du*e. Čuo sam i da je Zvezdan rekao nešto za mene, pa bih voleo da ih postavim obojicu na mesto i da im objasnim da su daleko ispod prve lige. Za njega niko na ulici i nije jasno čuo, tako da mi je nejasno zašto se nervira kad mu Ana govori da je izgubio identitet. Kakav identitet? Kakvo bogatstvo i moć kad je živeo normalno. On je samo nametnuo većini zadrugara strah tim svojim incidentom, ali oni nisu svesni da to što mu se jednom desilo, ne znači da se ponavljalo - rekao je Golubović i dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Što se Ane tiče, to mi je potpuno jasno. Ona je žena koja je već u zrelim godinama i nema previše izbora. Za nju postoje dva puta. Ili će da pusti da pi*a i se*e po njoj, ili će da ga zaboravi i dostojanstveno izađe iz svega toga. Međutim, izgleda da nažalost imamo reprize prethodnih sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading