POPUSTILE IM KOČNICE! Ana i Zvezdan razmenjivali nežnosti, mislili da ih niko ne vidi - evo šta su radili u mraku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.02.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić su, po svemu sudeći, na korak do pomirenja.

POPUSTILE IM KOČNICE! Ana i Zvezdan razmenjivali nežnosti, mislili da ih niko ne vidi - evo šta su radili u mraku! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je u ranim jutarnjim časovima iskritikovao Anu Ćurčić zbog ljudi kojima se okružila otkad se uselila na imanje u Šimanovcima i postala učesnik "Zadruge". Na kraju opširnog razgovora, njih dvoje su počeli da razmenjuju nežnosti.

Naime, Slavnić je najpre zagrlio svoju bivšu partnerku, da bi mu potom ona uzvratila istom merom. Zvezdan je Anu zatim poljubio u vrat, a palo je i češkanje po leđima, da bi je na kraju uhvatio za nogu i prebacio bliže sebi. Da li ovo znači da su na korak da se pomire, iako je ona bila izričita da to neće uraditi, ostaje da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading