MINSKO POLJE: Ćurčićkina kuma otkrila kako je Slavnić maltretirao ženu pre "Zadruge": Zvezdan je Anu krvnički tukao! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Jovanom" je na našem kanalu Republika TV!

MINSKO POLJE: Ćurčićkina kuma otkrila kako je Slavnić maltretirao ženu pre "Zadruge": Zvezdan je Anu krvnički tukao! (VIDEO)

Foto: Milan Kostić

U novoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom", Milena Kačavenda, kuma nevenčane supruge zadrugara Zvezdana Slavnića Ane Ćurčić, otkrila je da je sin Moke Slavnića redovno maltretirao partnerku, te i da je krvnički svakodnevno tukao. Milena tvrdi da je Ana ćutala o nasilju jer ni sama nije bila svesna toga da je živela s nasilnikom, kao i da je znala da će za sve da se sazna čim je počeo rijaliti.


- Daj bože da niko nikad ne sazna šta znači biti u vrtlogu nasilja. Najgore je kad žena uđe u taj krug, kad muškarac počne toliko da je maltretira da ona ne može ni da prepozna da je u problemu. Ana je od mene pokušavala da sakrije da se to dešava. Ja sam bila jedina njena drugarica koja je Zvezdanu mogla da kaže: "Začepi, bre, budalo", dok je Ana ćutala. Bilo je mnogo nasilja, on je maltretirao i krvnički tukao. Kad je ulazila u rijaliti, videla sam strah u njenim očima. Mnogima je delovala hrabro, ali sam videla da je uplašena - priča Anina kuma i nastavlja:

Foto: Milan Kostić

Milena Kaćavenda

 

 


- Ana je svaki problem pokušavala trezveno da reši. Sve je htela da drži pod kontrolom, pa niko nije znao šta se u njihovom odnosu dešava. Kad je bila ona rasprava unutra, ona je sedela za stolom, dok je on šetao ukrug. Tada, dok sam gledala TV, samo sam čekala kad će Zvezdan da skoči da joj nešto uradi. Videlo se da se kontroliše da nešto ne uradi i, srećom, nije.


Milena tvrdi da Zvezdan u rijalitiju ne sme sebi da dopusti da udari Anu jer bi, u tom slučaju, bio izbačen, a napolju nema prebijene pare.


- Slavnić, ako izađe bez honorara, ide na ulicu. On nema ni stan ni posao. Može da snima samo klipove za Tik-tok i da tako zarađuje. Živeo je kod Ane, a gde mislite da će sad da ode posle svega što je isplivalo i što se desilo? On je napravio fijasko samom sebi. Ja bih ga pljunula sad da ga vidim. On je nasilnik i mislio je da nikad Ana neće ući u rijaliti, međutim, evo šta se desilo. Ušla je tek kad je dobila našu podršku - priča kuma i dodaje:

Foto: Milan Kostić

Milena Kaćavenda u Minskom polju

 


- Zvezdan je od sebe napravio preljubnika i mislim da ništa dobro ovim postupcima u rijalitiju nije dobio. Videće tek šta je uradio, a za sada mu je najbolje da se pokrije ušima i ćuti. Da prizna sva svoja nedela i krene iz početka.


Milena: Zvezdan bi Anđelu
prebio i prebrojao joj kosti!


Anina kuma kaže da je sigurna da bi Slavnić sigurno prebio Anđelu kad bi ga napolju iznervirala, tako da bi nju raskid spasao od njega.


- Mislim da bi Zvezdan Anđeli prebrojao kosti kad bi je prebio. Ona napolju može još gore da ga iznervira nego što je to slučaj pred kamerama. Ona će da se spase ako ne ostane s njim. Prvo će da joj promeni garderober, već je počeo da joj određuje šta će da nosi i ostalo. Kad mu kažete da niste dobro, on će da kaže da on nije dobro i uvek sve prebacuje na sebe. On nije mangup s beogradskog asfalta, već čovek koji je život jednog čoveka greškom oduzeo. On je skrenuo davno sa svog puta, a njegovi roditelji to nisu ustanovili na vreme. Zvezdan u svojim godinama ne zna ko je, ne zna svoj identitet. Anđela Zvezdanu sad pravi sendviče, on je češlja, ali zapravo samo ispituje kakva joj je kosa da bi mogao bolje da je počupa kad mu bude stala na žulj.


Ana je bila poštena, pa se razvela


Milena tvrdi da Ana nije nikada nije volela prevaru, ali bi uvek odlazila od partnera kad vidi da se ljubav gasi, te i da je tek tad započela sve sa Zvezdanom.


- Ana je otišla od bivšeg supruga s decom kad je videla da taj odnos nigde ne ide. Pokupila se i otišla s nekoliko kesa da bi tek posle sve počelo sa Zvezdanom. Ne bih menjala njenog muža za Zvezdana nikada u životu. Ana gleda svoja posla, deca su joj ceo svet. Borila se kao lav. Imale smo faze kad smo odlazile u Cirih da vidimo Slavnića, a ona je htela da povede i decu. Ako ništa drugo, bar da vide grad. Nije bilo lako, taj grad je skup, svaki odlazak je mnogo koštao, ali je uvek gledala da se snađe. U nekim trenucima je njemu svašta slala da ima, odvajala je od dece da bi mu nešto obezbedila. Toliko se žrtvovala za njega i zato mi je žao što prolazi kroz pakao godinama. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana i Zvezdan

 

Zvezdana truje Kvazimodo Filip Car


Kačavenda je rekla da joj se ne dopada što Zvezdana savetuje Filip Car, o kom nikad nije imala lepo mišljenje.


- Meni je jezivo da Zvezdan sluša Filipa Cara kad ga savetuje o devojkama. Da li je moguće da onaj Kvazimodo njemu drobi kako da se ponaša?! Pa on ni samog sebe ne može da vaspita! Meni Car izgleda kao krompir sa dve čačkalice. Zvezdan misli da je baja, pa mafija po imanju, ali on mora da shvati da ima ljudi koji ga se ne plaše. On može da bude Zvezdan Slavnić mami i tati kod kuće, ali za mene je zbog svega što je uradio običan nasilnik.

Bila sam spremna da se bijem sa Zvezdanom


Kuma kaže da je nekoliko puta bila prisutna kad je u stanu Zvezdan vikao na Anu i držao monologe.


- Bila sam spremna da se nekoliko puta pobijem sa Slavnićem. Upadala sam u stan kad se svađao s Anom, ali je znao da ću, ako on uhvati tiganj, to i ja uraditi i napravićemo haos. Kad ja dođem, on se pretvori u macu, bude miran. Njega mi je sad žao. On je srušio sve u svom životu, a tek je pre nekoliko dana postao toga svestan. Tek će sve da ga stigne. On nije navikao na ovakvu Anu. Ona je ćutala napolju, a ovde mu drži slovo. Zato i nije svestan u potpunosti šta ga je sve snašlo. Ana je ženstvena, proračunata žena, ali je važno što je odlučila da mu više nikada ne ćuti. Nije joj lako da se bori sa svim ovim što ju je snašlo. Ne bojim se da će imati unutra problema, ali bih volela da znam da li će Zvezdan imati herca da mafija tamo pred kamerama. Mislim da neće, tamo ne sme da je dira, ali ako se nešto desi, prva bih ušla da napravim haos. Ona mora da otvori usta, da mu vrati za sve, a ja ću napolju da pričam sve što treba da javnost sazna ko je zapravo Zvezdan Slavnić.


Igra bolje od striptizete


Mikica Bojanić, sin folkera Miloša Bojanića, privukao je veliku pažnju javnosti kada se pojavio u rijaliti-programu "Zadruga 6". Sada je na mrežama isplivao video kako Mikica izvodi striptiz, a potezom je sve doveo do suza. Miloševog sina mnogi ismevaju što se oko šipke uvijao u boksericama, a postoje i oni kojima je ovaj Mikičin striptiz zanimljiv.


- "Kako će njihova porodica reagovati na ovo", "Tata Miloš će biti ponosan na sina", "Igra bolje od striptizete" - samo su neki od komentara ispod videa.

 

Novu epizodu "Minsko polje sa Jovanom" pogledajte u videu na početku teksta!

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading