OGLASIO SE MATEJA MATIJEVIĆ! Bivši zadrugar otkrio ISTINU o intimnom odnosu sa Anđelom u KARANTINU!

Autor:

Zadruga

01.02.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Matijević progovorio je o odnosu sa Anđelom Đuričić.

OGLASIO SE MATEJA MATIJEVIĆ! Bivši zadrugar otkrio ISTINU o intimnom odnosu sa Anđelom u KARANTINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugara Ana Jovanović iznela je u javnost informaciju da su Anđela Đuričić i Mateja Matijević imali intimne odnose u karantinu pred ulazak u petu sezonu rijalitija ''Zadruga''. Tim povodom se oglasio i Mateja i otkrio istinu o odnosu sa Anđelom.

- Hoću samo da kažem da nismo imali seks, to sam jednom prilikom već demantovao, ali izgleda nije bilo dovoljno da se stane više na put ovim glupim pričama. Totalno želim da se izuzmem iz ovih tema. Niti sam išta javljao Ani, kako Anđela kaže, a ne znam ni zašto me je Ana uopšte pomenula. Ja sam sva mišljenja i sve što je trebalo govorio dok sam bio učesnik - rekao je Mateja, pa se osvrnuo i na Anđeline pretnje:

Foto: St/N. Pančić

Mateja Matijević

- Očigledno joj je predstavljeno kako ja napolju vilenim, ko zna šta pričam. Baš glupo i bespotrebno, ne krivim Anđelu u ovom slučaju i samo hoću da stavim tačku na ove priče. I sami znate da se ne oglašavam opšte i da, kad god me pozovete za komentar, ja vam kažem da to ne želim da komentarišem - zaključio je on za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading