ANA DOHVATILA NOŽ, LOMI I RUŠI SVE PRED SOBOM! Zvezdanova bivša doživela NERVNO RASTROJSTVO, pa skočila na Anđelin krevet kao sumanuta! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.01.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krš i lom u "Zadruzi", Ani Ćurčić pao mrak na oči, pa se obrušila na poklone i uspomene Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

ANA DOHVATILA NOŽ, LOMI I RUŠI SVE PRED SOBOM! Zvezdanova bivša doživela NERVNO RASTROJSTVO, pa skočila na Anđelin krevet kao sumanuta! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša nevenčana supruga učesnika "Zadruge" Zvezdana SlavnićaAna Ćurčić, napravila je opštu pometnju kako među zadrugarima, tako i u javnosti, kada se u petak uveče uselila u Belu kuću i zvanično postala učesnica šeste sezone rijalitija, a od tada haos ne prestaje.

Ana, koja redovno rešeta Zvezdana i njegovu ljubavnicu Anđelu Đuričić, sada je otišla korak dalje, te je počela da lomi crnogorkine stvari. Naime, Ćurčićeva je sada u spavaćoj sobi počela da uništava sve što ima veze sa Zvezdanom i Anđelom.

- Jao, taman ćemo da imamo lampice da nam lepo sija. Imaju ovde i slike njihove - rekla je Ana i nastavila da uništava sve pred sobom.

- "Kad ti nedostajem, samo me zagrli"... Kad ti nedostajem, samo ću da progutam - pričala je nova zadrugarka čitajući poruke fanova dok je cepala jastuk, a zatim je uzela nož i uništila sve njihove zajedničke slike na ogledalu iznad kreveta.

Podsetimo, Ana i Zvezdan su svakim danom sve prisniji, a danas je čak došlo i do prvog zagrljaja između njih, što je mnoge gledaoce rijalitija navelo da posumnjaju da je reč o rijalIti igri.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
ИВАНА

01.02.2023 16:56

Није само Анђела крива у овој причи , исти део кривице сноси оно кириминогено го..о,али изгледа да са њим не може па се острвила на њу,у почетку ми је Ана била драга али и код ње има оно нешто неискрено,лажно,подмукло,дволично,изгледа по понашању да јој је Анђела врећа за ударање на којој планира да истресе вишегодишње незадовољство,мржњу,немоћ,фрустрацију.А оном ђу......ту спрема вечеру,е бедо,јадо и чемеру женски

mina

03.02.2023 08:29

yena spunim pravom ovo radi gade mi se osobe poput andjele kace slike s mafina i velicaju ljubav od deset dana payi bogati kad pre ljubav sramota seks i ljubav jako mesaju

Role

03.04.2023 17:13

Koja jej ovo ludača za medalju. Propala ženo sa bgd asfalta, ko ti daje pravo da se bahato ponašapš. Ne voli te i priči kraj. Nikada više neće biti sa tobom. Ti si precrtana odavno. Uništil si mu ceo život. Osetila si lovu pa si navalila ko mutava. ta si radila pre ulaska Izmišljala razne profile podršeke itd. kako te nije sramota godina. Obrukala si svoju decu. Otišli su kod oca da žive Ti si zlo nevidjeno.Žena bez ponosa i dostojanstva. Saučesnik u svemu sa njim. Zveki glavu gore i samo napred, iznesi sve što znaš o njoj.Izigrava sveticu i poredjenu ženu, a varala sa tobom prvog muža sa kojim ima decu, čak ih i ostavila kod njega. Žena talog...