"PRISTOJNA SAM I FINA, ZATO VAS IRITIRAM" Anđela Đuričić na stubu srama - pogazila svaku svoju reč, a evo kako je odgovarala na prozivke da je FOLIRANT i da se skida gola! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva obećanja pala u vodu!

"PRISTOJNA SAM I FINA, ZATO VAS IRITIRAM" Anđela Đuričić na stubu srama - pogazila svaku svoju reč, a evo kako je odgovarala na prozivke da je FOLIRANT i da se skida gola! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić je u petoj sezoni oduševila publiku svojim ponašanjem, koja ju je dovela na visoko treće mesto u superfinalu najgledanijeg rijalitija u regionu. Đuričićeva je "kupila" simpatije svojim smernim ponašanjem, vaspitanjem i finoćom, kao i lepotom kojom pleni. Međutim, bilo je i onih kojima je smetala, jer je često osuđivala zadrugarke za koje je smatrala da su manje moralne od nje.

Anđela je ove sezone ušla u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem i tako naišla na žestoku osudu, što publike, što takmičara. Đuričićeva je uradila sve ono za šta je osuđivala svoje nekadašnje cimerke - uništila jedan brak, imala intimne odnose pred kamerema, a nedavno se i presvlačila tako da su joj sevnule grudi, o čemu je prošle sezone pazila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Internetom kruže Anđelini stariji klipovi, i to gde osuđuje svoje cimerke zbog nemoralnog ponašanja, a u jednom se čak obratila svojim hejterima diretkno u kameru. Naime, Đuričićeva je nakon "Zadruge 5" odgovarala na pitanja publike sa društvene mreže Instagram, te se osvrnula na optužbe da se folirala deset meseci i da nije toliko smerna, kao što ističe.

- Pozdrav za ljude koji pričaju da se foliram, želim da se oni foliraju tako u životu, da provedu ovako provedu 10 meseci, verujem da bi im roditelji bili ponosni, kao što su i na mene. Nikada se nisam skinula i nikada se neću gola skinuti, odmah da se obratim. Smatram da sam bila pristojna, nisam dozvolila da se neke stvari vide. Meni se nije desilo, to tvrdim. Ja sam pristojna, fina i žao mi je što vas iritiram zbog toga - poručila je Anđela letos za Pink.rs.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pedja

24.01.2023 22:46

Jest ga prima kao saučešće