BEBICA LOMI I DIVLJA PO BELOJ KUĆI! Jezive scene u Zadruzi - Macanović popucao po svim šavovima, ne zna GDE BIJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.01.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica polupao sve televizore u Beloj kući!

BEBICA LOMI I DIVLJA PO BELOJ KUĆI! Jezive scene u Zadruzi - Macanović popucao po svim šavovima, ne zna GDE BIJE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica nastavio je da pravi haos po "Zadruzi" zbog ostvarenja Lazara Čolića Zole, koji je danas delio uloge za film posvećen upravo Bebici. Kako je par trenutaka pre dohvatio vazu kako bi razbio glavu svom ljutom protivniku, Macanović se sada zaleteo na televizor i razbio ga u paramparčad.

Naime, Bebica je prišao televizoru, te ga je iz sve snage udarao i lomio, a obezbeđenje reagovalo je munjevitom brzinom.

Ubrzo pozom, Miljana Kulić ušla je u žučnu raspravu sa Macanovićem.

- Ovde sam te ja dovela, ovde ništa nećeš da lomiš, ovde ništa nije tvoje, pi*ka ti materina - vikala je Miljana na svog bivšeg dečka, koja je krenula da se obračuna sa njim.

- Šta, krenuo si da me udariš?! Idi u zatvor, nemoj da se vraćaš ako si neki mu*onja, ja sam te dovela ovde - nastavila je da urla Kulićeva na Bebicu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica svađa Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading