O ZVEZDANOVOJ MAJCI I DALJE BRINEM! Ana odmah odgovorila na SKANDALOZNE izjave bivšeg svekra, u jedno je sigurna: Nikada mu neću oprostiti!

Autor:

Zadruga

23.01.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana odgovorila na Mokine šokantne izjave.

O ZVEZDANOVOJ MAJCI I DALJE BRINEM! Ana odmah odgovorila na SKANDALOZNE izjave bivšeg svekra, u jedno je sigurna: Nikada mu neću oprostiti!

Foto: printscreen/instagram.com/zvezdanzadruga6

Ana Slavnić

O prevari Zvezdana Slavnića svoje nevenčane supruge Ane priča se nedeljama unazad, ali i o njenom odnosu sa njegovim ocem Mokom Slavnićem.

Naime, Moka je sinoć gostovao kod Dušice Jakovljević i rekao da je Ana lagala da je bila 15 godina u vezi sa njegovim sinom. Nakon ove izjave, Ana se odmah oglasila i otkrila istinu vezanu za Mokinu prilu da je sa Zvezdanom bila samo četiri godine dok je on bio u zatvoru u Švajcarskoj.

- Moka kad sluša on ne čuje dobro. Istina je da smo Zvezdan i ja bili u vezi od 2011. godine u kontinuitetu. Od toga ja sam Zvezdana čekala četiri godine koliko je bio u zatvoru - rekla je Ana i dodala:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić

- Moramo imati u vidu da Moka ima 74 godine. On od svega što govori ne govori istinu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana o Moki Slavniću

Ona je takođe otkrila i da li bi mogla da mu oprosti odnose u koje je ušao sa Anđelom Đuričić i Aleksandrom Nikolić, te istakla da se ne radi o preljubi.

- Nikada, nikada mu neću oprostiti. Preljuba me je pogodila 0,01 posto. Izdao me je kao prijatelja. Brinula sam o njegovoj majci, i dalje brinem, podržavala sam njega, ali ne želim više da govorim o tome. Ne želim da se provlačim po novinama, ne zanima ni Zvezdan, ni Moka, želim da se posvetim sebi - rekla je Ana za informer

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nata

23.01.2023 17:15

Lud sin. Lud otac. Od oca je sinu ostanulo ludilo.