METJU PERI ZAPLAKAO PRED KAMERAMA: Ne gledam "Prijatelje", sećaju me na vreme kad sam upao u PAKAO DROGE!

Autor:

Zabava

07.12.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je naveo da je njegova zavisnost od opijata krenula kada je počela da se snima serija.

METJU PERI ZAPLAKAO PRED KAMERAMA: Ne gledam "Prijatelje", sećaju me na vreme kad sam upao u PAKAO DROGE!

Foto: Printscreen Youtube

Metju Peri je nedavno objavio memoare u kojima je ogolio svoj život i opisao period teške borbe sa zavisnošću od opijata. Gostujući na televiziji CBC otkrio je zašto više ne može da gleda stare epizode "Prijatelja".

Peri je naveo da ga snimanje ove serije seća na dane koje je provodio drogirajući se. Upravo zbog toga popularni Čendler ne može da gleda ovu i dalje popularnu seriju.

- Nisam gledao seriju jer bih samo morao da ponavljam "alkohol, opijati, kokain". Mogao bih za svaku sezonu da kažem šta sam tada koristio i zato je ne želim da je gledam. To je sve što vidim - rekao je glumac.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

 

Kada je govorio o zavisnosti, rasplakao se pred kamerama. 

- U jednom trenutku toliko sam se tresao da sam, ako sam hteo da se pomerim samo od police s knjigama do stola, morao sam to da učinim oslanjajući se o nešto. Otišlo je toliko daleko. Znate, ono zbog čega se uvek se uvek rasplačem je činjenica da ovo nije pošteno. Nije pošteno da sam ja morao da prolazim kroz ovu bolest dok ostatak ekipe nije. Oni su dobili sve što i ja, ali samo sam ja morao da se borim protiv ove stvari, i još to činim - rekao je glumac kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading