GLUMICA SE VRATILA NA KOSOVO! Bila je Listerova ćerka u ''Porodičnom blagu'', a onda je NESTALA, evo gde je sada i kako izgleda danas! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anika Milićević okušala je sreću u Beogradu, a onda se vratila gde ju je srce vodilo.

GLUMICA SE VRATILA NA KOSOVO! Bila je Listerova ćerka u ''Porodičnom blagu'', a onda je NESTALA, evo gde je sada i kako izgleda danas! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/anika.grujic

Glumicu Aniku Milićević javnost je upoznala u seriji ''Porodično blago'' kao ćerku čuvenog Listera. Nakon ove serije, ona je odustala od glume.

- Oduvek sam maštala da budem glumica. Spontano je to došlo. Niko se u porodici nije bavio glumom. Moja nana mi je pred smrt rekla: ‘Lepo što se baviš ovim poslom’, iako joj nije bilo drago dok sam to studirala - rekla je ona svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anika (@anika.grujic)

 

Inače, Anika je rođena u Lipljanu, dok je glumu završila u Prištini. 1999. godine se preselila u Beograd.

- Taman je karijera krenula uzlaznom putanjom. Krenula sam da radim sve više i više i onda je sve to odjednom prekinuto. Bila sam mlada i hrabra i išla na nekoliko mesta. Predstavila se i rekla da volim da radim to što sam završila, ali silom prilika to je prekinuto. Dobila sam šansu da igram u Ateljeu 212. To je bilo predivno iskustvo. Igrala sam u dve predstave, ali sam izašla iz toga. Nešto me je vuklo da se vratim na Kosovo - dodala je ona tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anika (@anika.grujic)

 

Nakon svega se vratila na Kosovo i nastavila karijeru u svom prištinskom pozorištu sa privremenim sedištem u Gračanici.

- Živim na relaciji Beograd-Kosovo zbog angažovanja u prištinskom pozorištu koje u poslednjih godina obimno radi - rekla je Anika za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading