RELJA JE JOŠ GORI OD NIKOLIJE! Vesna Zmijanac progovorila o ćerki i zetu, otkrila do sada nepoznate detalje!

Autor:

Zabava

17.12.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac tvrdi da je Relja Popović ozbiljan trošadžija

RELJA JE JOŠ GORI OD NIKOLIJE! Vesna Zmijanac progovorila o ćerki i zetu, otkrila do sada nepoznate detalje!

Foto: ATA Images

Iako se mnogo pisalo u medijima o neslaganju Vesne Zmijanac i njenog zeta Relje Popovića, partnera njene ćerke Nikolije Jovanović, pevačica je sada otkrila detalje o njima i pokazala da ih zaista odlično poznaje. 

Vesna nikada nije krila da voli da priprema veganske obroke za porodicu njene ćerke, takođe da rado pričuva unuke, ali zna i kada je vreme da se skloni i ostavi ih nasamo.

Foto: printscreen/instagram/ ATA images

Nikolija Jovanović i Relja Popović

Vesna je sada rešila da otkrije pojedinosti o finansijama naslednice i njenog muža. Kako kaže njih dvoje dobar deo novca, po njenoj priči, ulažu u karijeru, izradu pesama i spotova, po čemu su joj vrlo slični.

- I ja sam mnogo dobro radila i spotove, to ni danas tako ne rade. Sve sam sama u karijeri plaćala i nisam žalila. Sad to isto moja Nikolija radi. Ja kad čujem koliko para daje na spotove, kažem joj da je to puno, kaže mi da sam i ja tako trošila. Ali, Relja je još gori od Nikolije, ne pitaj pošto je sve to što oni rade. Ja čak ni ne volim da slušam kad oni pričaju o tim ciframa - izjavila je Zmijanac za "Stori".

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading