JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ UHVAĆENA SA MISTERIOZNIM MOMKOM: Misica sa ovim frajerom spakovala kofere i napustila Beograd! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.02.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Ljubisavljević uhvaćena je sa misterioznim momkom!

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ UHVAĆENA SA MISTERIOZNIM MOMKOM: Misica sa ovim frajerom spakovala kofere i napustila Beograd! (VIDEO)

Foto: Republika/M. Kostić

Voditeljka Jovana Ljubisavljević odlučila je da zimske dane provede sa misterioznim momkom na izolovanom mestu od buke i gradskih dešavanja, te je spakovala kofere i uputila se na imanje Lotus garden

 

- Ja sam se super provela, uživala sam u svakoj sekundi na imanju Lotus garden. Bilo mi je dosta gradske buke, haosa u gradu i razmišljala sam gde mogu da odem, da se izolujem, da uživam u zdravom okruženju, prirodi, gde mogu da pronađem mir. Kad eto, kao poručeno, stigla mi je preporuka za imanje, odmah sam pozvala prijatelja da mi se pridruži, da idemo na mini odmor, poslala sam mu par fotografija sa Instagrama od imanja, on je bio oduševljen. Otišli smo, stigli smo vrlo brzo, a tamo nas je dočekao, bukvalno raj na zemlji. Da mogu ne bih ni odlazila, preselila bih se. Kad se probudim, zdrav doručak, vazduh koji je čist, ona lepota, pejzaž. Naravno, bazen, a uveče vatrica, čitanje knjige, malo skrolovanje po internetu. Pravo da vam kažem, rekla sam prijatelju da ćemo sigurno odlaziti svaki vikend na odmor, nakon naporne nedelje, snimanja emisija, eto mene opet u Lotus gardenu - rekla je Jovana za Republiku. 

 

 

Poznato je da je Srbija zemlja prepuna lokacija koje podsećaju na raj, a jedno od takvih mesta je fantastično imanje Lotus garden, koje se nalazi u zagrljaju bujnog šumskog pojasa, ušuškan i sakriven od gradske vreve, na samo sat vremena udaljenosti od Beograda i Novog Sada, u bajkovitom, mirnom seocetu Predvorice, nadomak Šapca.

Foto: Republika/M. Kostić

Jovana Ljubisavljević na imanju Lotus garden sa drugom

 

Ako vam je potreban kraći predah ili nekoliko dana odmora za potpuni reset, ako ste sami, s prijateljima, porodicom ili tragate za savršenom tim bilding lokacijom, Lotus garden je odličan izbor. Bazen u prirodi na otvorenom, ukusna zdrava hrana, zen-zona, masaže garantuju odmor po meri i za pamćenje. Odmor koji ćete želeti da ponovite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Rada

02.02.2023 21:31

Lijepo snimljena reklama sa frizerom tj prijateljem od Marka.

Pop Radojko

02.02.2023 21:42

Šta je ona, ko je ona? Ko je on? Koga briga gde idu da se plode. Da nisu možda neki od akademskih gradjana? Sveta kulture, filma, muzike?

Sava

03.02.2023 00:08

@Pop Radojko - Pop Radojko-ljubomorko ili žalojko, zašto čitaš ili gledaš ono šta te ne zanima i stvara ti zavist oa još moraš i komentar da pišeš? E pa , baš si žalojko/a !

Тanja

03.02.2023 11:31

@Pop Radojko - Bravo djeca, zabavite se, odmorite, smijte se i radite stvari koje vaš radi srećni! Joco volim te!