KRENUO PO KROMPIR PA POKUPIO MILIONE: Haos na pijaci u Beogradu gde je uplaćen dobitni listić

Autor:

Svet

01.02.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećni dobitnik Loto sedmice, koji je svoj listić uplatio na pijaci na Banovom brdu, još je anoniman, a potraga za njim već dobija šaljive obrise.

KRENUO PO KROMPIR PA POKUPIO MILIONE: Haos na pijaci u Beogradu gde je uplaćen dobitni listić

Foto: pixabay.com

Loto

Prolaznici i prodavci na ovoj pijaci već zbijaju šale na račun dobitnika, jedni prebrojavaju ko danas nije došao na posao, a drugi osluškuju da li se iz nekog obližnjeg stana čuje muzika ili oseća miris roštilja.

- Sumnjamo na koleginicu koja danas nije otvorila tezgu - kroz šalu su rekli na jednoj tezgi.

Prodavci dodaju da su pozvali koleginicu, ali da im je rekla da je samo otišla na nekoliko dana kod svojih u Leskovac.

- Šok je to. Od velikih para boli glava - rekao je jedan prolaznik.

- Ja ne igram. Jednom sam u životu uplatio i nikada više, ali možda ću baš sad probati i to na ovoj trafici ovde, naravno - dodao je drugi prolaznik.

- Čak i kad bih dobila milione ne bih mogla da zatvorim svoju tezgu. Prodavala bih, tačnije, više poklanjala svoje voće i povrće, a ostatak novca "krckala" do kraja života - dodaje kroz smeh jedna od prodavačica.

Pijaca je danas živnula više nego obično jer osim redovnih mušterija posećuju je i znatiželjni sugrađani kako bi videli srećno mesto. Usput će verovatno nešto i pazariti tako da je Loto srećka donela sreću i prodavcima.

Pošto kiosk i nije baš na tako prometnom mestu, ostaje tajna da li je srećni dobitnik ipak bio samo u prolazu, te kako kažu neki prodavci "izašao iz auta i samo usput uplatio loto srećku" ili je čovek iz komšiluka, ovde sa Čukarice, nagađaju drugi.

Podsećamo, dobitni listić je uplaćen u Beogradu na Čukarici. Prema izveštaju Državne lutrije Srbije, u 9. kolu igre na sreću loto sedmica iznosila je 3.000.000 evra. Kombinacija koja je bila dobitna glasila je: 5, 9, 15, 19, 22, 33, 34.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading