BAJDENOV SIN PRETIO RADNICI: Ništa od plate ako ne uradiš ovo - primoravao je na seks

Autor:

Svet

31.01.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokumenti sa laptopa koji Hanter više ne koristi pokazuju da je svoju ljubavnicu i bratovu udovicu, Heli Bajden, kao i njenu sestru Liz Sekundi, sa kojom je takođe imao aferu, stavio na platni spisak svoje kompanije.

BAJDENOV SIN PRETIO RADNICI: Ništa od plate ako ne uradiš ovo - primoravao je na seks

Foto: Tanjug/AP

Hanter Bajden (52), sin američkog predsednika Džozefa Bajdena, iskoristio je nepovoljnu finansijsku situaciju u kojoj se našla jedna njegova mlada uposlenica, kako bi zapretio da joj uskrati platu ako ne pristane na video seks sa njim preko FaceTime-a.

Tome u prilog govore i šokantne poruke koje je sin predsednika SAD razmenjivao sa svojom pomoćnicom, koja je tada imala 29 godina i žalila se da ne može da plati kiriju za stan - Hanter je prvo tražio od nje video seks, a potom joj platio gotovinom preko Apple Pay-a, prenosi Daily Mail.

Dotična žena je od 2018. do 2019. godine radila kao asistent u advokatskoj kancelariji Hunter's Ovasco. Ona je takođe četvrta službenica za koju se zna da je imala seksualne odnose sa predsednikovim sinom.

Naime, dokumenti sa laptopa koji Hanter više ne koristi pokazuju da je svoju ljubavnicu i bratovu udovicu, Heli Bajden, kao i njenu sestru Liz Sekundi, sa kojom je takođe imao aferu, stavio na platni spisak svoje kompanije.

Ali to nije sve - bivša striptizeta Lunden Roberts tvrdi da je Bajden prestao da odgovara na njene poruke nakon što mu je rekla da nosi njegovo dete. Roberts, koja je rodila devojčicu 2018. godine, na kraju je morala da ga tuži za izdržavanje deteta.

Što se tiče Bajdenove pomoćnice, koja sada ima 33 godine, poruke i mejlovi koje su razmenili pojavili su se na Hanterovom laptopu u junu 2018, kada ju je odvezao iz Los Anđelesa u Vašington, DC. Pored toga, snimao ju je i fotografisao tokom seksa i sve to sačuvao na svom laptopu.

Dotična žena, manekenka na pola radnog vremena i instruktorka fitnesa, imala je važne administrativne zadatke u Bajdenovoj kompaniji, kao što je primanje dokumenata odbora Burisme koje Hanter treba da potpiše.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Ali u januaru 2019. taj isti zaposlenik je poslao e-poštu Hanterovoj sekretarici pitajući je zašto nije primila platu za decembar i zašto njeno zdravstveno osiguranje nije aktivno. Dva meseca kasnije, Bajden joj je poslao 500 dolara preko Apple Pay-a i požalio se da „zaista nema novca zbog alimentacije i drugih s*anja“.

- Mnogo mi nedostaješ i osećam se užasno jer sam se tako loše ponašao prema tebi - napisao joj je i pozvao je u Nju Hempšir, ali je ona odgovorila da nema novca za avionsku kartu i da jedva plaća kiriju za to mesec dana.

- Platiću ti, ali moraš da razgovaraš sa mnom putem videa - napisao joj je Hanter nekoliko dana kasnije, i dalje insistirajući na video pozivu. - Kada imate vremena za FaceTime? Pravilo je ovakvo – jedina tema za razgovor biće seks, moramo da budemo goli i moramo da radimo sve što sagovornik od nas traži, naravno, u granicama razuma – insistirao je on.

Zaposlena je na kraju pristala i odgovorila: „Mogu kasnije večeras“.

Između svih tih poruka, Hanter je asistentkinji poslao ukupno 2.750 dolara preko Apple Pay-a. Takođe joj je naredio da podesi mobilni telefon kako bi mogao da je vidi kada se tušira.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Pokaži mi kako se igraš sa sobom - pisao joj je u drugim porukama.

A u junu 2018. Hanter ju je fotografisao kako drži njegov penis i kako leži gola na njegovom krevetu, a fotografije je sačuvao na svom laptopu, koji više ne koristi.

Drugom prilikom, kada mu je poslala poruku sa svojom fotografijom, on je odgovorio: "E, sad si svima dokazao da imaš najveće dupe na celom svetu ikada! Ja se krijem u kabini."

Ime istog zaposlenog pronađeno je u Izveštajima o sumnjivim aktivnostima (SAR) koje je JP Morgan Chase podneo Ministarstvu finansija, u kojima su označene transakcije Hantera i njegove kompanije.

Naime, navode bankovne uplate koje je Hanter ili njegova kompanija izvršio predmetnom zaposlenom u 2018. godini u ukupnom iznosu od 44.500,08 dolara.

U istim datotekama su takođe navedeni drugi mejlovi poslati primaocima koji su povezani sa industrijom zabave za odrasle ili koji su bili navedeni u prethodnim dokumentima SAR-a koji se odnose na trgovinu ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading