KRVAVI PIR U BRISELU: U blizini EU institucija muškarac nasumično ubadao ljude (VIDEO)

Autor:

Svet

30.01.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U metro stanici Šuman u briselskoj četvrti u blizini sedišta evropskih institucija dogodio se jeziva situacija kada je muškarac napao nožem prisutne.

KRVAVI PIR U BRISELU: U blizini EU institucija muškarac nasumično ubadao ljude (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nekoliko ljudi je povređeno, ali je policija brzo uspela da privede počinioca.

Muškarac je započeo napad nožem dok je bio u vagonu metroa pre nego što je protrčao kroz stanicu pokušavajući da napadne prisutne ljude, izjavilo je nekoliko svedoka.

 

 

Jedan mladić je teško povređen, a nekoliko njih zadobilo je manje posekotine. Na licu mesta odmah su izašli brojni policajci i dva vozila Hitne pomoći.

Čovek nije bio na listi za nadzor Koordinacione jedinice za analizu pretnji koja prati terorističke aktivnosti u Belgiji, a nije poznat ni obaveštajnim službama Državne bezbednosti. Kao takav, teroristički akt se verovatno može isključiti, prenosi brusselstimes.

 

Promatrači su na osnovu ponašanja muškarca nagađali da pati od psihičkih problema.

 

 

U međuvremenu, osoblje koje radi u Evropskoj komisiji dobilo je bezbednosno upozorenje da izbegavaju područje metro stanice Šuman.

Stanica je trenutno zatvorena po nalogu policije, a metro je u prekidu, saopštila je briselska kompanija za javni prevoz STIB.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading