SPREMA SE STRAVIČAN SUKOB! Svi će zaboraviti na Ukrajinu, jer sledi NAJSTRAŠNIJE! Posle napada na Iran, svi se setili proročanstva Žirinovskog!

Autor:

Svet

30.01.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni ruski političar Vladimir Žirinovski preminuo je pre skoro godinu dana, ali je on i dalje u Rusiji često citiran, pošto neke od njjegovih izjava i predviđanja budućnosti kao da počinju da se potvrđuju sa zavidnom tačnošću.

SPREMA SE STRAVIČAN SUKOB! Svi će zaboraviti na Ukrajinu, jer sledi NAJSTRAŠNIJE! Posle napada na Iran, svi se setili proročanstva Žirinovskog!

Foto: Tanjug/AP

Sada pošto je došlo do napada dronovima na mete u Iranu, u ruskim medijima su podsetili na proročanstvo Žirinovskog iz 2019. godine, kada je u jednoj TV emisiji u kojoj su učestvovali i ukrajinski stručnjaci, izjavio:

- Ovi izbori su bili vaši poslednji (u Ukrajini). Nećete imati izbore 2024. jer neće biti zemlje koja se zove Ukrajina! Ne uzimate u obzir situaciju na Bliskom istoku. Tamo će se odvijati takvi događaji da će svi zaboraviti na Ukrajinu. Moglo bi ići čak do Trećeg svetskog rata. A Iran nije Vijetnam, nije Severna Koreja, nije Kosovo. Tu će biti najstrašniji događaji!

Vladimir Žirinovski je više puta upozoravao na opasnost koja dolazi sa Bliskog istoka.Još 2013. godine govorio je o planovima Izraela i Zapada da promene režime u islamskim zemljama:

- Glavni igrač tamo je Izrael, koji se plaši Irana. Ali da bi približio trupe iranskoj granici, on treba da uništi Siriju. Asadov režim neće dozvoliti izraelskim trupama da uđu u Iran, pa je Izrael odlučio da uništi Asadov režim.

Samo je ruska intervencija u sirijskom ratu 2015. sprečila da se predviđanje Žirinovskog ostvari. Malo je verovatno da bi Bašar el Asad bio u stanju da zadrži kontrolu nad zemljom bez ruske podrške.

Ali, opasnost po Iran nije nestala. U noći 29. januara izvršeni su napadi na iransku fabriku dronova u Tabrizu, vojno preduzeće u Isfahanu i skladište municije u Malardu. Teheran to zasad vrlo šturo komentariše. Međutim, nema sumnje da se odgovor već priprema.

Inače, Moskvi je potrebna stabilnost u Iranu i Siriji ne samo zbog pretnje od početka Trećeg svetskog rata. Žirinovski je upozorio i na mogućnost humanitarne katastrofe koja bi mogla da pogodi Rusiju.

- Tada će izbeglice ići ne u Evropu i ne na jug, već na sever, gde se nalaze Azerbejdžan, Jermenija, Gruzija – i tamo će se sve srušiti, na Severni Kavkaz, i sve to može da stigne do Rostova, Voronježa - upozorio je Žirinovski 2017.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading