HIT SNIMAK! Boris Džonson priča kako mu je Putin pretio pre invazije na Ukrajinu! BIVŠI BRITANSKI PREMIJER TVRDI DA JE RUS BIO "MRTAV HLADAN"! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.01.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borise, neću da te povredim, ali sa raketom traje samo minut“ ili tako nešto, istakao je Džonson da mu je Vladimir Putin pretio projektilom i dodao da mu je ruski predsednik to rekao "veoma radosno".

HIT SNIMAK! Boris Džonson priča kako mu je Putin pretio pre invazije na Ukrajinu! BIVŠI BRITANSKI PREMIJER TVRDI DA JE RUS BIO "MRTAV HLADAN"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin na meti Džonsonovih špijunskih aviona

Vest dana u Britaniji, ali i u svetu bila je ispovest Borisa Džonsona, koji je u emisiji BBC-a rekao da mu je Vladimir Putin pretio uoči napada Rusije na Ukrajinu.

 

 

Naime, bivši britanski premijer Boris Džonson je u okviru nove serije BBC-a koja se bavila time kako se Zapad borio protiv ruskog predsednika Vladimira Putina u godinama pre rata, rekao:

- "Borise, neću da te povredim, ali sa raketom traje samo minut“ ili tako nešto - rekao je Džonson da mu je Vladimir Putin pretio projektilom i dodao da mu je ruski predsednik to rekao "veoma radosno". 

Džonson je dodao da misli da je Putin to rekao opuštenim tonom, sa nekom vrstom distance, kao i da se poigravao "mojim pokušajima da ga nateram da pregovara".

U Džonsonovoj ispovesti saznajemo da je Putin sa njim pričao na engleskom i da su se prethodno dotakli priče o Ukrajini u NATO paktu.

Džonson je takođe rekao da je ruskom lideru rekao da će eskalacija samo povećati podršku zapadnih država Ukrajini, što znači „više NATO, a ne manje NATO“ na ruskim granicama.

- Rekao je: "Borise, ti kažeš da Ukrajina neće uskoro u NATO. O kom vremenu pričaš?' A ja sam rekao: „Ona se neće pridružiti NATO-u u doglednoj budućnosti. Vi to vrlo dobro znate“ - rekao je Džonson.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading