OTAC IZ PAKLA POČINIO JEZIVO UBISTVO: Oliveru smetalo što beba plače, pa je krvnički protresao, a ono što je onda uradio je BRUTALNO (FOTO)

Autor:

Svet

29.01.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliver iz Barnlija u Lankaširu na kraju je na sudu priznao da je nasmrt protresao bebu, ali ono kako je prethodno pokušavao da se "vadi" je jezivo.

OTAC IZ PAKLA POČINIO JEZIVO UBISTVO: Oliveru smetalo što beba plače, pa je krvnički protresao, a ono što je onda uradio je BRUTALNO (FOTO)

Foto: facebook.com

Oliver Mejli

Oliver Mejli (26) iz Ujedinjenog Kraljevstva uhapšen je ubrzo nakon što je beba po imenu Abel-Džaks preminula u bolnici od povrede mozga za koju su lekari rekli da je u razmeri sa "silinom prilikom saobraćajne nesreće".

Oliver iz Barnlija u Lankaširu na kraju je na sudu priznao da je nasmrt protresao bebu nakon što je dospela u, kako je opisao, "napad ludila“ kada nije prestajala da plače, a u sredu je osuđen na doživotni zatvor, piše Metro, prenosi Kurir.

On je prvobitno negirao da je počinio zločin i pokušao da prebaci sumnju na majku ubijenog mališana Abel-Džaksa, Moli Gorton, i njenog drugog sina, čije ime nije navedeno.

Nakon što je pušten pod istragom ubrzo nakon smrti Abel-Džaksa u novembru 2021. godine, Oliver je više puta postavljao objave na Fejsbuku u kojima je nazivao ubijenu bebu 'krompirić', te govorio koliko ga voli i koliko mu nedostaje.

U februaru 2022. on je na Fejsbuku podelio link Gofundme zahteva koji je majka bebe, Moli, objavila kako bi prikupila novac za sahranu dečaka, čime je očigledno pokušao da prikrije zločin i skine krivicu sa sebe pred sudom.

Uz link je podelio sliku dečaka i napisao: "Molim vas da li svi mogu da mi pomognu da ispratim svog "krompirića" na večni počinak sa malim donacijama, mi se borimo da ga sahranimo i pružimo mu najbolji ispraćaj koji mu je potreban."

 

 

Na drugoj objavi vidi se Oliver koji drži dečaka uz natpis: "Reči ne mogu da objasne koliko si mi potreban i koliko mi nedostaješ, tata te voli i nikada neće prestati da radi.“

Ovaj 26-godišnjak je otišao toliko daleko u pokušaju da prikrije svoj stravičan zločin da je istetovirao dečakovo ime i datum rođenja na vratu.

On je podelio sliku u julu, istog meseca kada je optužen za ubistvo, na kojoj se činilo da je tetovaža sveža, sa natpisom: "Volim te, krompiriću".

 

 

Objave su izazvale oštro negodovanje na društvenim mrežama, a jedan korisnik je prokomentarisao: "Ti si ga ubio?? I dovoljno si bolestan da postavljaš slike kao da si otac je*ene godine."

Drugi je dodao: "Mora da se šališ sa mnom. Koliko jedna osoba može biti bolesna i uvrnuta!!!!!! Uzeo si novac naroda da finansiraš sahranu jadnog dečaka kojeg si ubio. Užasno, da ne može niže. Molim se Bogu da ćeš dobiti sve što zaslužuješ."

Majka deteta, Moli, oslobođena je sumnje dve nedelje nakon Abel-Džaksove smrti nakon što je policija utvrdila da nije mogla biti kod kuće u trenutku kada su bebi nanete smrtne povrede.

 

 

Oliver je nastavio da laže o povredi Abela do decembra 2022, kada je priznao ubistvo iz nehata, ali je nastavio da negira ubistvo.

Sudu u Prestonu rečeno je da je Oliver redovno konzumirao kanabis i da nije znao da drmanje bebe može da izazove ozbiljne, pa i smrtonosne povrede, uprkos tome što je zdravstveni radnik upozorio oba roditelja na opasnosti tokom rutinske kućne posete.

Tokom izricanja kazne, sudija Koter je rekao da nije bilo ničeg neobičnog u Abelovom ponašanju što bi dovelo Olivera do toga da "prsne".

 

 

Rekao je: "Dokazi pred ovim sudom pokazali su da je Moli voljena i odana majka. Zbog vaših postupaka izgubila je svog voljenog sina."

- Njena porodica je raznesena u komade. Izašla je iz kuće da bi otišla na posao i vratila se u ono što bi za svaku majku bila najgora noćna mora. Morala je sama da planira sahranu svoje bebe dok je bila pod sumnjom za ubistvo.

Oliver mora da služi najmanje 16 godina pre nego što uopšte stekne pravo na uslovni otpust.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading