Đoković otkrio DETALJE SLAVLJA, pa najavio KADA DOLAZI u Srbiju!

Autor:

Sport

30.01.2023

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete ima jasan plan ispred sebe.

Đoković otkrio DETALJE SLAVLJA, pa najavio KADA DOLAZI u Srbiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nastavio je da dominira teniskim svetom.

Pokušali su da ga sruše sa svih strana, ali se on nije predavao, te je osvajanjem Australijan opena i pobedom u finalnom meču protiv Stefanosa Cicipasa (6:3, 7:6, 7:6) stigao do povratka na vrh ATP liste.

Nole je obavio i tradicionalno slikanje sa peharom u botaničkoj bašti u Melburnu, a tada je otkrio i detalje slavlja.

Nisam proslavio onako kako sam želeo. Imao sam obaveze prema medijima i išao sam na doping kontrolu. U tri ujutru sam se vratio u smeštaj. Bila je to duga noć, ali i dalje mi je sve neverovatno. Ovo je uspeh cele moje porodice i članova tima. Bilo je izazovno i nismo uspeli da proslavimo onako kako sam hteo, ali kada se budem vratio u Evropu, proslavićemo, nadam se - rekao je Đoković, pa najavio kada možemo da ga očekujemo u Srbiji:

- Ne vraćam se odmah za Beograd, ali biću u Srbiji za sedam, osam dana.

Dodao je potom da ne očekuje neki veliki doček.

- Po onome što ja znam, neće biti proslave one klasične, u smislu organizacije nekog dočeka. Bilo je dočeka više puta i stvarno mislim da je sada dosta. Jeste svaka titula posebna, posebno u ovom delu moje karijere, ali stvarno ne znam da li su moji roditelji nešto planirali da organizuju jer su oni nepredvidivi, uvek me iznenade. Ali želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim našim ljudima koji su došli juče u ogromnom broju, a bili su van stadiona. Bilo je dosta ljudi na stadionu, ali i van njega. Tek sam kasnije shvatio kada sam video snimke, koliko ih je bilo i želeo bih da se izvinim jer nisam uspeo da im posvetim pažnju, dam potpis, slikam se. Znam da je bilo puno dece koja su došla, očekujući da će dobiti potpis, i žao mi je što nisam sve postigao. Izvinjavam se. Definitivno, posle onih scena od juče, zaključio sam da nikada nisam imao veću podršku. Na njihovim krilima podrške sam uspeo da osvojim ovaj trofej - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading