MODNI KRIK: Šta uradi Kanga? Šokantne fotografije Zvezdinog fudbalera! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

25.10.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri neretko umeju da iznenade svojim stajlinzima, ali čini se da ih je Zvezdin Gabonac sve nadmašio.

MODNI KRIK: Šta uradi Kanga? Šokantne fotografije Zvezdinog fudbalera! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Gelor Kanga zasigurno predtavlja jednog od najbljih stranih fudbalera koji su nastupali u redovima Crvene zvezde. Neretko je Gabonac svojim lucidnim potezima i golovima za TV špice, podizao Zvezdinu publiku na noge, ali je isto tako "nestašni dečko", kako ga mnogi nazivaju, umeo "Marakanu" da "zavije u crno" nepromišljenim gestovima.

Bez obzira na sve Kanga se može smatrati jednim od ljubimaca navijača, ali čini se da je svojim poslednjim gestom mnoge iznenadio.

Crvena zvezda je u prethodnog vikenda stigla do bodova na teškom gostovanju u Nišu rezultatom 2:1, a dan nakon važne pobede ispred zapadne tribine najvećeg srpskog stadiona pojavio se Gelor Kanga u najmanju ruku čudnom izdanju.

Bela majica, trenerka kariranog printa, kačket i naočare na glavi, a na nogama..., ni manje ni više nego bele papuće barem tri broja veće.

 

Sve navedeno izazvalo je veiku reakciju navijača Crvene zvezde na društvenoj mreži Instagram, a u epicentru komentara našle su se naravno papuče.

Da podsetimo, tridesetdvogodišnji Gabonac je u Crvenu zvezdu stigao leta 2016. godine. U februaru 2018. godine preselio se u Češku i poneo dres praške Sparte, da bi se leta 2020. godine ponovo obreo na najvećem srspkom stadionu, a nedavno je sa crveno-belima produžio ugovor do 2025. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading