TRADICIJA SE NASTAVLJA: Otvoren novi DŽUDO kamp Republike Srpske

Autor:

Sport

27.01.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori i pokrovitelji ovog kampa su Omladisnki džudo i sambo klub Sokolovi iz Zvornika i Džudo klub Srpski Soko takođe iz Zvornika.

TRADICIJA SE NASTAVLJA: Otvoren novi DŽUDO kamp Republike Srpske

Foto: DŽSRS

Danas je u Zvorniku počeo tradicionalni Zimski džudo kamp Džudo saveza Republike Srpske.Ovogodišnji tehnički organizatori i pokrovitelji ovog kampa su Omladisnki džudo i sambo klub Sokolovi iz Zvornika i Džudo klub Srpski Soko takođe iz Zvornika.

Predsednik Džudo saveza Republike Srpske, Ognjen Pavlović je rekao da je ovo već tradicionalna manifestacija na kojoj se svake godine okupi oko 200 takmičara, 50-ak trenera i isto toliko sudija.

- Naši takmičari imaju mogućnost da se sa kolegama iz Republike Srpske i BiH kao i kolegama iz susedne Srbije poslednji put pred početak ove sezone oprobaju i steknu neka nova znanja i iskustva - rekao nam je Pavlović.

Takođe na Kampu će biti realizovana i dva edukativna seminara sa 9 predavanja za sudije i trenere kao i debata i dogovor oko početka pisanja knjige "Trideset godina džudo sporta u Republici Srpskoj"

Ispred tehničkog organizatora Dragan Božović je rekao da je ovo prilika da se usvoje informacije oko novih sudijskih pravila kako za sudije tako i za trenere. Takođe ovo je prilika za najbolje naše džudoke da provere svoju trenutnu psihofizičku pripremljenost,  a za trenere da primete i otklone kod takmičara sve nedostatke pred predstojeća prvenstva dodao je Božovic.

Savez i njegove komisije će izvršiti licenciranje svih trenera i sudija za sezonu 2023, a od sledećeg vikenda nas očekuje prvo prvenstvo Republike Srpske.
Pozivamo vas sutra (subota 28.01.2023.) u 19:00 u veliku salu OŠ Sveti Sava u Zvorniku kada će biti kamp i zvanično otvoren!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Tagovi

Komentari (0)

Loading