Sportski savez Srbije ugostio prijatelje iz Mađarske!

Autor:

Sport

24.01.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni gosti u Beogradu.

Sportski savez Srbije ugostio prijatelje iz Mađarske!

Foto: SSS

Sportski savez Srbije posetili su predstavnici Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ i delegacija Mađarskog univerziteta za sportske nauke. Predsednik SSS Davor Štefanek zajedno sa generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem dočekao je predsednika Saveta Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“, gospodina Bojana Sekulića i prof.dr Milana Mihajlovića, kao i delegaciju Mađarskog univerziteta za sportske nauke koju je predvodila dr Judit Kádár, a činili su je Vivien Ammerling, Gabriella Sztojalovszky i dr György Suha. Kako Sportski savez Srbije i Univerzitet “Union – Nikola Tesla” već dugo godina neguju uspešnu saradnju, ovoga puta su se dodatne mogućnosti otvorile dolaskom predstavnika Mađarskog univerziteta za sportske nauke.

Veoma mi je drago da već dugi niz godina uspešno sarađujemo sa Univerzitetom “Union – Nikola Tesla” na polju edukacije sportista i sportskih stručnjaka. Uvek  dobro dođu nove ideje, a prostora za napredak ima. Nadam se da će u narednom periodu ova saradnja dopunjena mađarskim stručnjacima iznedriti veliki broj edukovanih lica u oblasti sporta, ali i pomoći edukaciju sportista kako olimpijskih tako i neolimpijskih sportova – rekao je Štefanek.

Svoj komentar je dao i Goran Mariknković, generalni sekretar SSS-a. 

- U narednom period Sportski savez Srbije želi posebno da poveća svoje angažovanje na polju edukacije svih onih koji su uključeni u sistem sporta, jer znanje predstavlja važnu kariku ka uspehu -  istakao je Goran Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading