PRVO, PA MUŠKO: Srbija na startu druge faze protiv NAJTEŽEG rivala!

Autor:

Sport

17.01.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki izazov.

PRVO, PA MUŠKO: Srbija na startu druge faze protiv NAJTEŽEG rivala!

Foto: Tanjug/AP

Rukometaši Srbije

Na startu druge faze Svetskog prvenstva rukometaši Srbije imaće najtežeg rivala, Norvešku, pobednika Grupe F, meč je na programu u četvrtak, taj meč igraće se od 20:30 19. januara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IHF (@ihf.official)

 

Nisu "vikinzi" poslednjih godina osvajači medalja. Od svetskog srebra 2019. i evropske bronze 2020. godine su ostali bez odličja, ali su uvek kandidati za najviši plasman. 

Argentina će biti drugi rival četi Tonija Đerone u subotu. "Gaučosi" su pobedili Severnu Makedoniju Kirila Lazarova u poslednjem kolu i izborila treće mesto u Grupi F u Krakovu, pa će bez bodova da krenu sledeću fazu. Za kraj druge runde, videćemo da li i za kraj takmičenja, protivnik Srbije biće drugoplasirana selekcije iz Grupe F, a to je Holandija.

Još nije poznat raspored mečeva, a od naredne runde, osim termina od 18 i 20.30 biće i prvi od 15.30. I drugu fazu Srbije će igrati u Katovicma u Spodek areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading