EKSKLUZIVNI PAPARACO REPUBLIKE: Dejan Bodiroga u Ušću! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

29.09.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako provodi slobodno vreme.

EKSKLUZIVNI PAPARACO REPUBLIKE: Dejan Bodiroga u Ušću! (FOTO+VIDEO)

Foto: Starsport

Proslavljeni košarkaš i sadašnji sportski funkcioner, Dejan Bodiroga, primećen je u opuštenom izdanju u jednom od popularnih kafića u tržnom centru Ušće. Naš paparaco zabeležio je ekskluzivne fotografije na kojima Bodiroga uživa u društvu misteriozne devojke, koja nije poznata javnosti.

Bodiroga, obučen ležerno i bez previše pažnje na svoj uobičajeni glamur, razgovarao je sa devojkom uz kafu i delovao potpuno opušteno. Njih dvoje su proveli neko vreme u prijatnom ćaskanju.

Republika

Foto: Republika

TC Ušće: Dejan Bodiroga

Budući da Bodiroga pažljivo čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, nije poznato ko je devojka, te ostaje samo da se spekuliše o tome, a nama ostaje da vidimo da li će Dejan Bodiroga dati komentar na ove spekulacije ili će i dalje čuvati misteriju oko svoje pratnje iz Ušća.

 

 

Podsetimo se, Dejan Bodiroga je bez sumnje jedan od najvećih košarkaša koje je Srbija ikada imala, a njegova karijera obeležena je nizom uspeha, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Najveće uspehe u klupskoj karijeri postigao je igrajući za Real Madrid, Panathinaikos i Barcelonu, gde je osvajao brojne titule, uključujući i dve titule šampiona Evrolige (2000. sa Panathinaikosom i 2003. sa Barcelonom).

Poznat po svojoj eleganciji na terenu i neverovatnoj sposobnosti da igra na više pozicija, Bodiroga je često bio ključni igrač u odlučujućim momentima. Njegove košarkaške veštine, kao što su precizan šut, izuzetna kontrola lopte i neverovatna košarkaška inteligencija, učinile su ga jednim od najkompletnijih igrača svoje generacije.

Na reprezentativnom nivou, Bodiroga je bio neizostavan član zlatne generacije jugoslovenske košarke. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je tri zlata na Evropskim prvenstvima (1995, 1997, 2001), kao i dva svetska zlata (1998. u Atini i 2002. u Indijanapolisu), gde je bio lider tima i uvek pružao najbolje partije kad je bilo najpotrebnije.

Nakon što se povukao iz profesionalne košarke 2007. godine, Bodiroga je ostao blisko vezan za sport, preuzevši uloge sportskog funkcionera. 

Dejan Bodiroga je svojim stilom igre i uspehom postao sinonim za košarkašku klasu, a njegova ostavština u sportu ostaće zapamćena kao jedna od najvećih u istoriji evropske košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading