ŽALBA JE ODBIJENA: Propisi su potpuno jasni - crno-beli stižu do bodova za "zelenim stolom"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni organi su bili neumoljivi.

ŽALBA JE ODBIJENA: Propisi su potpuno jasni - crno-beli stižu do bodova za "zelenim stolom"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FSB

U okviru 18. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana, 17. marta 2024. godine na stadionu u Surčinu domaće Jedinstvo je dočekalo ekipu BASK TEK-a, a meč je okončan bez golova, najnepopularnijim rezultatom 0:0.

 

Međutim, odmah po okončanju meča, gosti sa Careve ćuprije uputili su žalbu nadležnim organima Fudbalskog saveza Beograda, a razlog je bila nepravilna registracija trojice fudbalera surčinskog kluba, koji su se nalazili u protokolu ovog meča, čime je došlo do povrede člana 61, stav 1 (tačka 10) Pravilnika o fudbalskim takmičenjima Fudbalskog saveza Srbije od 22. juna 2022. godine.

Komesar za takmičenje Srpske lige Beograd uvažio je žalbu FK BASK TEK i navedeni meč je registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist ekipe sa Careve ćuprije, a navedena odluka sada je potvrđena i na drugostepenom odlučivanju po žalbi koju je uputio klub iz Surčina.

Kako se navodi, Komisija za žalbe u sastavu Stevana Pucara, kao predsednika Komisije i Nataše Stoiljković i Marka Krstića, kao članova Komisije, donela je sledeću odluku:

- Odbija se žalba FK Jedinstvo iz Surčina, izjavljena protiv odluke Komesara za takmičenje Srpske lige Beograd broj 12/33/24 od 29. marta 2024. godine, kao neosnovana.

Potvrđuje se odluka Komesara za takmičenje Srpske lige Beograd broj 12/33/24 od 29. marta 2024. godine, te ista ostaje u celosti na snazi.

Nakon navedenog sledi i obrazloženje koje možete pogledati u sledećoj foto galeriji:

 

Kada je reč o aktuelnoj sezoni, fudbaleri Jedinstva iz Surčina trenutno zauzimaju osmu poziciju na tabeli trećeg stepena takmičenja u prestonici, dok je BASK TEK nakon lošeg starta sezone, "pronašao željnu formu" u prolećnom delu takmičenja i u ovom momentu, od ekipe koja je već bila prežaljena, nalaze se na dobrom putu da se probiju i do sredine tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading