"NIŠTA MI NE TREBA, SAMO SE HVALIM"! Na stranicama za upoznavanje pojavio se jedan hit oglas! EVO ČIME SE OVAJ MUŠKARAC PONOSI!

Autor:

Razonoda

06.01.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stranicama za upoznavanje mogu se pronaći najneverovatniji oglasi.

"NIŠTA MI NE TREBA, SAMO SE HVALIM"! Na stranicama za upoznavanje pojavio se jedan hit oglas! EVO ČIME SE OVAJ MUŠKARAC PONOSI!

Foto: pexels.com

Lenjost

Ljudi sebe tamo žele da predstave u najboljem svetlu, ali se desi da često i preteraju u tome, pa tako od vitalnog muškarca u 50-im, na kraju ispadne da upoznajete proćelavog penzionera kome je potrebna žena za kuvanje.

Nedavno je jedan oglas sa tih stranica privukao puno pažnje iako baš i nije imao veze sa traženjem potencijalnih partnera. Jedan muškarac želeo je samo da se pohvali svojim poslom i izgledom, pa je napisao:

- Pilot, lep i situiran, ništa mi ne treba, samo se hvalim - uz ostavljen broj telefona.

Ovaj oglas brzo se proširio društvenim mrežama i oduševio je korisnike širom regiona, koji su ovom momku čestitali na uspehu i komentarisali da je, iako nije tražio partnerku, sigurno dobio na hiljade poruka i ljubavnih ponuda.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading