Kompaniji Gigatron uručen sertifikat “Fer sa potrošačem”

Autor:

Razonoda

22.12.2022

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gigatron je prva kompanija u Srbiji kojoj je uručen sertifikat “Fer sa potrošačem”

Kompaniji Gigatron uručen sertifikat “Fer sa potrošačem”

Foto: Promo/Gigatron

Sertifikat „Fer sa potrošačem“ koji dodeljuje Nacionalna organizacija potrošača Srbije - Savez potrošača Srbije predstavlja znak poverenja, ugleda i zagarantovane dobre prakse u odnosima sa kupcima.

Sertifikat koji je ispred kompanije Gigatron primila izvršna direktorka Svetlana Gašić, uručio je potpredsednik Nacionalne organizacije potrošača Srbije, Zoran Nikolić.

Foto: Promo/Gigatron

Fer sa potrošačima, uručivanje sertifikata, Gigatron

Tom prilikom, gospodin Nikolić je istakao važnost sertifikata „Fer sa potrošačem“ kako za kompanije, tako i za potrošače. Uzevši u obzir kriterijume koje je neophodno da ispuni kompanija kako bi stekla sertifikat, u prvi plan se stavlja odnos prema potrošačima, ne samo u oblasti zaštite, već i dodatim vrednostima koje kompanije nude.

Razvijen u okviru „Razvoj partnerstva između civilnog društva i poslovnog sektora“ koji je realizovala mreža potrošačkih organizacija Jugoistočne Evrope - „ConWeb“, ovaj regionalni projekat u okviru koj je nastao sertifikat „Fer sa potrošačem“ ima za cilj prepoznavanje i isticanje kompanija čije je poslovanje zavređuje poverenje potrošača.

Samim tim, ovaj sertifikat doprineće povećanju kvaliteta odnosa između potrošača i kompanije, dok će kompanije steći veću prepoznatljivost i pokazati znatno bolji odnos prema potrošačima na polju sagledavanja njihovih problema i rešavanja žalbi potrošača posredstvom organizacija potrošača.

Ovo je važan korak u uspostavljanju međusobnog poverenja između potrošača i kompanija.

- Za nas je izuzetna čast da smo prva kompanija u Srbiji kojoj je uručen sertifikat „Fer sa potrošačem“. Kompanija Gigatron već 20 godina gradi svoj odnos sa potrošačima. Tokom 2 decenije trudili smo se da osluškujemo potrebe kupaca i ka njima usmerimo sve naše aktivnosti.

- Stoga za nas sertifikat „Fer sa potrošačem“ ima izuzetan značaj. Veoma smo ponosni na činjenicu da smo prva kompanija u Srbiji koja je ispunila izuzetno visoke kriterijume koje iziskuje ovaj sertifikat. To je ujedno i potvrda da smo prepoznati kao kompanija od poverenja i ugleda i pokazatelj rezultata truda i rada uloženog u kvalitetno poslovanje i odnos sa kupcima. Naravno, ovo je i veliki podsticaj da nastavimo sa ovom odličnom praksom na zadovoljstvo naših kupaca“ - izjavila je Svetlana Gašić, izvršna direktorka kompanije Gigatron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading