DIZAJNERI AJFONA NE ZNAJU KAD JE DOSTA: Na poleđini novog telefona stavili i Rolex sat, a to nije NAJBIZARNIJE od svega!

Autor:

Razonoda

31.10.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa maloprodajnom cenom od 1.749 funti, iPhone 14 Pro Max je jedan od najskupljih pametnih telefona na tržištu.

DIZAJNERI AJFONA NE ZNAJU KAD JE DOSTA: Na poleđini novog telefona stavili i Rolex sat, a to nije NAJBIZARNIJE od svega!

Foto: Printscreen/Youtube/Caviar Global

Ali ova cena bledi u poređenju sa novom verzijom Apple vodećeg pametnog telefona, koji je opremljen satom Rolex.

Dizajneri iz Caviar-a su ove nedelje predstavili luksuzni pametni telefon, koji sadrži Rolex Cosmograph Daitona sat od žutog zlata, zajedno sa osam dijamanata.

Nije ništa iznenađujuće da uz pametni telefon dolazi i visoka cena, a kupce će odvratiti vrtoglavih 135.420 dolara.

Foto: Printscreen/Youtube/Caviar Global

iPhone 14 Pro max Ca

Caviar je poznat po svojim luksuznim okretima na popularnim gedžetima, pošto je prethodno lansirao futrolu za iPhone sa fragmentom pravog 80 miliona godina starog zuba T Rexa, AirPods od osamnaestokaratnog zlata i 'Tesla' iPhone sa sopstvenim solarnim panelom.

Ali njegova najnovija ponuda, koju je nazvao Daytona, bez sumnje je jedan od najdekadentnijih dizajna do sada.

Telo kućišta je napravljeno od titanijuma obloženog crnim PVD-om - istim premazom koji Rolex koristi za izradu svojih crnih brojčanika, kućišta i narukvica.

Ključna karakteristika je potpuno funkcionalan Rolex Cosmograph Daytona - brojčanik sata od 40 mm od žutog zlata ukrašen dijamantima - koji je ugrađen na poleđini telefona.

- Zanatlije Cviara takođe nastoje da konstantno nadmaše sopstvena dostignuća - objašnjava Caviar na svojoj veb stranici.

- Ovog puta, meta je bio impresivan iPhone 14 Pro sa Rolex satom ugrađenim u telo. Zlatni Rolex Daytona je sam po sebi umetničko delo.

A sada se kombinuje sa najnovijim Apple pametnim telefonom, koji je možda trenutno najrelevantniji izum čovečanstva - zaista monumentalno delo.

- Pored lica sata nalaze se tri ukrasna brojčanika livena od osamnaestokaratnog zlata – brzinomer i indikatori ulja i goriva. Pored toga, zadnja strana telefona ima tri prekidača na instrument tabli, koji su takođe napravljeni od 18K zlata.

- Dekorativni brzinomeri i prekidači napravljeni od zlata stvaraju sliku kontrolne table superautomobila, koji je označio početak velike kolekcije satova Rolex Daytona - dodao je Caviar.

U zavisnosti od modela i skladišta, cene se kreću od 133.670 do 135.420 funti.

- Ako vas to nije odvratilo, moraćete da požurite - Daytona je model ograničenog izdanja, sa samo tri dostupna telefona.

Lansiranje Daytone dolazi ubrzo nakon što je Caviar predstavio verziju iPhone-a 13 Pro Max koja sadrži fragment pravog 80 miliona godina starog T Rex zuba.

Tiranofon je deo Caviarove nove kolekcije Tera, a takođe ima i sliku T Rex-a.

- Jedinstveni iPhone 13 Pro Tirannophone krasi 3D slika glave dinosaurusa koja uliva strah u srca vaših konkurenata pogledom svog žutog oka, napravljenog od čistog ćilibara - objasnio je Caviar.

- Grabljivi osmeh čudovišta nije samo element dekoracije, već i element ekskluzivnosti i jedinstvenosti, jer je jedan od zuba tiranosaurusa stvaran! 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading