OVO SU UNUK I BABA KOJU JE BRUTALNO UBIO, PA ZAKOPAO! Nakon ubistva na mrežama objavljivao SRAMNU stvar (FOTO)

Autor:

Hronika

09.06.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni se tereti za teško ubistvo svoje babe

OVO SU UNUK I BABA KOJU JE BRUTALNO UBIO, PA ZAKOPAO! Nakon ubistva na mrežama objavljivao SRAMNU stvar (FOTO)

Foto: facebook/printskrin

Ubistvo u Šapcu

D. Č. (33) iz Šapca uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju babu F. Č. (75) koja ga je odgojila a potom njeno telo zakupao u selu nadomak Šapca.

Sumnja se da je on babu ubio 26. jula prošle godine, a potom se rešio njenog tela tako što je zakopao. Osumnjičeni je navodno, juče priznao zločin i odveo policiju na mesto gde je zakopao F. Č.

- Baba ga je odgojila i živela je za njega, pa smo svi zanemeli kad smo saznali da je on taj koji joj je presudio. Uvek mu je govorila da mora da se kloni lošeg društva i da treba da se oženi, ali nažalost on je nije slušao pa je često bio po zatvorima - kažu komšije ove porodice za Kurir i dodaju:

- Tad u julu prošle godine kad je nestala, svi su mislili da je možda pobegla kod sestre u Nemačku ili pošto je volela bilje da se možda izgubila negde na livadama. Tada je i on na društvenim mrežama apelovao na sve da mu nađu babu, što je zaista grozno.

Foto: Fejsbuk. com printscreen

 

 

Kako su komšije dalje navele, on nakon nestanka jedno vreme nije bio u kraju, ali je ubrzo došao.

- Nakon nekog vremena on je došao, i tada je svakodnevno treštala muzika, okupljao je na imanju loše društvo koje mu je baba branila. Tada je napravio i slavlje jer je našao devojku koja je ubrzo ostala trudna, i svi su se čudili kako mogu da igraju i pevaju, a babe nigde nema - kažu sagovornici.

Foto: Fejsbuk. com printscreen

 

 

Osumnjičeni je tada na Fejsubuku čak okačio da traga za babom i da mu se jave svi oni koju imaju neku informaciju vezanu za nju, ili da se obrate policiji.

Osumnjičeni se tereti za teško ubistvo svoje babe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading