SASLUŠANI PSIHOLOG I PEDAGOG IZ RIBNIKARA: Stručnjaci iz škole dali izjavu u policiji o ponašanju dečaka ubice!

Autor:

Hronika

31.05.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psiholog i pedagog u Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" saslušani su danas u policiji.

SASLUŠANI PSIHOLOG I PEDAGOG IZ RIBNIKARA: Stručnjaci iz škole dali izjavu u policiji o ponašanju dečaka ubice!

Foto: S.T./D.KADIĆ

OŠ "Vladislav Ribnikar"

Psiholog i pedagog u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u kojoj je 3. maja trinaestogodišnji Kosta K. ubio devetoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja, saslušani su danas u policiji.

- Školski psiholog i pedagog saslušani su u sklopu predkrivičnog postupka, koji je pokrenut protiv majke dečaka, kako bi se proverilo da li u njenom ponašanju prema sinu ima elemenata zanemarivanja i zapuštanja maloletnog deteta. Oni su izjave dali u policiji i, kada budu preduzete i ostale radnje koje su naložene, izveštaj će biti dostavljen tužilaštvu - potvrdio je sagovornik iz istrage.

Podsetimo, izjavu su ranije dale Kostina majka Miljana K. i dadilja koja ga je čuvala od jedanaestog meseca života do pre nekoliko godina. Više tužilaštvo u Beogradu preuzelo je ovaj predmet, pošto je u njihovoj nadležnosti već postupak protiv oca masovnog ubice iz osnovne škole.

Vladimir K. je, podsetimo, uhapšen istog dana kada se dogodio jezivi masakr u centru Beograda i on je i dalje u pritvoru. Sumnjiči se za teško delo protiv opšte sigurnosti, s obzirom da je Kosta u zločinu koristio njegovo oružje.

Ministarstvo prosvete završilo je ranije vanredni isnpekcijski nadzor u školi i predalo predlog za razrešenje direktorke škole, kao i sprovođenje disciplinskog postupka prema pedagogu i psihologu škole, koji su suspendovani do okončanja tog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading