OVO JE MUŠKARAC KOJI JE SA ĆERKOM POGINUO NA AUTO-PUTU KOD LAJKOVCA: Majka gledala kako joj kamion udara najmilije (FOTO)

Autor:

Hronika

30.05.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Violeta Ž. je ostala bez svojiih najmilijih nakon nesreće na auto-putu kod Lajkovca, a jedina uteha joj je sin od sedam godina.

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE SA ĆERKOM POGINUO NA AUTO-PUTU KOD LAJKOVCA: Majka gledala kako joj kamion udara najmilije (FOTO)

Foto: Facebook

Ivan Ž. sa suprugom

U nesreći koja se dogodila u nedelju 28. maja oko 18 sati na auto-putu Miloš Veliki, u mestu Pepeljevac kod Lajkovca, smer Čačak-Beograd, na licu mesta poginuo je Ivan Ž. (36), dok je njegova ćerkica (4) zadobila teške telesne povrede opasne po život, od kojih je sinoć preminula u beogradskoj bolnici. 

Na njih je dok su stajali u zaustavnoj traci auto-puta naleteo kamion sa prikolicom kojim je upravljao Željko V. (64), državljanin Crne Gore.

Kako portal Republika.rs saznaje, sa Ivanom i ćerkicom je u kolima bila i majka, kao i jedna prijateljica. Ivan je izveo dete iz kola da izvrši nuždu, a majka je gledala kako ginu njeno dete i suprug.

Violeta Ž. je ostala bez svojiih najmilijih, a jedina uteha joj je sin od sedam godina.

Foto: Facebook

Ivan i Violeta Ž.

Majka deteta i prijateljica, kao i kolega  vozača teretnjaka koji je pokosio oca i ćerku, svedoci su u procesu istrage nesreće koju vodi Osnovnno javno tužilaštvo Ub.

- Tužilaštvo je tražilo pritvor za vozača kamiona zbog opasnosti od bekstva i uticanja na svedoke, ali je sud odbio i određena mu je samo mera zabrane napustanja teritorije Srbije - rekli su za portaj Republika.rs iz OJT Ub.

Da podsetimo, tragedija se dogodila kada je Ivan Ž. zaustavio automobil Dačija Daster kojim je upravljao sa desne strane u zaustavnoj traci i izašao iz vozila i sa leve strane izveo dete (4).

Tada je na njih naleteo kamion sa prikolicom kojim je upravljao državljanin Crne Gore, i bočnim desnim delom udario Ivana.

Dete je zadobilo teske povrede opasne po život (veliko krvarenje u mozgu i prelom leve podlaktice), te je prevezena u Klinički centar Srbije, ali je sinoć podleglo povredama.

Vozač kamiona nije imao alkohola u organizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading