KLINIKE IZBRISALE DOKTORA MONSTRUMA SA SPISKA ZAPOSLENIH: Ustanove se odrekle hirurga nasilnika - njegovo ime više nije u stručnom timu!

Autor:

Hronika

02.02.2023

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na više sajtova velikih privatnih medicinskih ustanova više se ne može videti da je u njihovom stručnom timu Nikola Ostojić.

KLINIKE IZBRISALE DOKTORA MONSTRUMA SA SPISKA ZAPOSLENIH: Ustanove se odrekle hirurga nasilnika - njegovo ime više nije u stručnom timu!

Foto: Facebook

Nikola Ostojić

Srbijom je odjeknula vest da je čuveni lekar i potpukovnik VMA hirug Nikola Ostojić brutalno zlostavljao svoju suprugu, a zatim je otkriveno i da nasilje nad ženom i decom traje duže vreme. Na ovo su gotovo odmah reagovale i privatne klinike na kojima je pored posla na VMA bio zaposlen.

Na više sajtova velikih privatnih medicinskih ustanova više se ne može videti da je u njihovom stručnom timu hirurg plastične i rekonstruktivne medicine Nikola Ostojić kom je određen pritvor jer je osumnjičen da je zverski zlostavljao suprugu.

U pitanju su ugledne klinike koje su se na ovaj potez odlučile gotovo odmah pošto je to postalo poznato, kako bi se od istog distancirale. Dodatno, sajt klinike "Estetska Hirurgija Dr Nikola Ostojić" je blokiran i njemu se ne može pristupiti, piše Blic.

Jedino na sajtu VMA, Ostojić se i dalje nalazi na listi zaposlenih lekara hirurga.

Foto: Facebook, ST/N.Pancic

Hirurg Nikola Ostojić

Da podsetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je sinoć zbog prijavljenog nasilja u porodici gde su zatekli hirurga Nikolu Ostojića kome su oduzeta dva pištolja. Nesrećna žena sa kojom ima troje maloletne dece je u podlivima hospitlaizovana u KBC "Zemun". Njoj su utvrđene teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematomi.

On je na saslušanju negirao nasilje, a to je učinila i njegova supruga, rekavši da su povrede od ranije. Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, Ostojiću je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

Klinike se i ranije "odricale" zaposlenih lekara

Naime, bivši rukometaš Crvene zvezde, Miloš Medenica uhapšen sa 8 grama heroina, a tada je bio direktor privatne klinike "MedTim" koja se bavi lečenjem bolesti zavisnosti, depresije i anksioznosti. Ova ustanova je odmah uklonila njegovu fotografiju sa sajta, a zaposleni na pozive nisu odgovarali.

Republika

Foto: Facebook

Bivši rukometaš Crvene Zvezde Miloš Medenica

Na dan Medenicinog hapšenja, ali i u danima nakon toga, na sajtu klinike stajalo je da je upravo on direktor ove ustanove. Međutim, nakon što je objavljeno čime se bavio, fotografija je samo nestala sa njihovog sajta.

Novinari su tada u više navrata kontaktirali kliniku u kojoj se Medenica vodio kao direktor za komentar, međutim uputili su ih na njihov mejl uz navode da će odgovoriti. Od njih do današnjeg dana nije dobijena nikakva povratna informacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
E, tako

03.02.2023 19:03

Kada iziđe iz dugogodišnjeg zatvora, neka se priključi peračima vetrobranskih stakala na semaforima.