OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA HIRURGA: Doktor više puta brutalno tukao suprugu i davio je kablom!

Autor:

Hronika

02.02.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska patrola iz Zemuna intervenisala je juče zbog prijavljenog nasilja u porodici, nakon čega je uhapšen N.O. zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu I.O.

OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA HIRURGA: Doktor više puta brutalno tukao suprugu i davio je kablom!

Foto: Facebook

Nikloa Ostojić osumnjičen za prebijanje suruge

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zemun, uhapsili su N. O. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je on, u januaru ove godine, više puta tukao četrdesetdvogodišnju suprugu, udarao je po glavi i telu, šutirao i davio kablom, nanevši joj teške telesne povrede - navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona: 0800 100 600 ili na 192, koji su sve vreme dostupni - saopštili su.

Podsetimo, ugledni hirurg koji je radio na Vojnomedicinskoj akademiji, uhapšen je nakon što je juče na monstruozan način pretukao svoju suprugu I.O.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Nasilnik kajao grehe na Hilandaru

N.O. se predstavljao kao veliki vernik koji je odlazio u hodočašća na Hilandaru. 

On je godinama posećivao manastir na Svetoj Gori, gde je između ostalog, navodno posećivao i rođaka Trifuna koji je tamo monah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

02.02.2023 17:10

Kakav težak jadnik, treba ga naučiti kako se postuje čovek, a to će ga najbolje naučiti ti gde će biti naredni period, nadam se.