KOLEGA UHAPŠENOG DOKTORA SA VMA ZA REPUBLIKU: U šoku sam da je takav monstrum, mada...

Autor:

Hronika

02.02.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari sa Vojno medicinske akademije zgroženi su saznanjem da je njihov kolega zverski prebio ženu koja mu je rodila troje dece i o kojoj je govorio najlepšim rečima.

KOLEGA UHAPŠENOG DOKTORA SA VMA ZA REPUBLIKU: U šoku sam da je takav monstrum, mada...

Foto: Facebook, ST/N.Pancic

N.O.(48) potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA danas je glavna tema na svim pauzama jer lekari i drugi zaposleni ne mogu da veruju da je se je tako brutalan način istukao suprugu I.O. koja je takođe njihova koleginica. 

-Takvo nešto da čovek dozvoli sebi, pa ja nemam reči, da se zdravstveni radnik pretvori u monstruma i bije majku svoje dece.Toliko je perfidan i lukav da nikada nismo videli tu njegovu bolesnu stranu ličnosti. Mada, kad vratim film on i nije bio tako mio uvek, to je jedan nadmen čovek...Posle toga što je uradio, drago mi je da je uhapšen i da će odgovarati - rekao je doktor sa VMA koji nije želeo da ga imenujemo pošto nije dobio dozvolu od nadređenih da govori javno.  

I drugi lekari tvrde da su u šooku zbog hapšenja N. O. koji inače važi za dobrog estetičara i plastičnog hirurga, koji je osim na VMA radio i po privatnim klinikama i odlično zarađavao.

U stanu se u trenutku jezivog napada nalazilo i njihovo troje maloletne dece, što je strašno. Žena je imala vidne povrede, podlive ispod oba oka.

Kako se nezvanično saznaje žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede.

Obavljen je razgovor i sa N.O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od nasilnika je oduzet pištolj u legalnom posedu, kao i pištolj njegovog brata. O slučaju nasilja je obaveštena Vojna policija.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, N.O. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading