TUKAO ŽENU PA GREHE KAJAO NA HILANDARU: Otkrivamo ko je doktor monstrum sa VMA!

Autor:

Hronika

02.02.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor N. O. (48) koji je na monstruozan način juče pretukao svoju suprugu I. O. (42) predstavljao se kao veliki vernik koji je odlazio u hodočašća na Hilandaru.

TUKAO ŽENU PA GREHE KAJAO NA HILANDARU: Otkrivamo ko je doktor monstrum sa VMA!

Foto: ST/N.PANČIĆ, privatna arhiva

N. O. je godinama posećivao manastir na Svetoj Gori, gde je između ostalog, navodno posećivao i rođaka Trifuna koji je tamo monah.

Nasilnik koji maltretira ženu potiče iz velike porodice, iz Gornjeg Biljana, kao peto i najmlađe dete.

U svojoj biografiji naveo je da je već sa 11 godina znao da će biti hirurg, jer je taj posao zavoleo gledajući emisije na Bi-bi-siju.

Srednju školu yapočeo je u Zadru, ali je zbog rata, posle dve godine došao u Beograd gde je završio srednju medicinsku i fakultet. Svoju specijalizaciju završio je na VMA, gde je i doktorirao, a takođe se usavršavao u Luganu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Hirurg sa VMA N. O.

U braku sa suprugom koju je krvnički pretukao, a koja je po obrazovanju diplomirani pravnik, ima troje dece od 14, devet i četiri godine. Kako bi pokazao da je divan i porodičan čovek N. O. je znao da kaže "sa velikom porodicom se postaje bolji čovek".

Sajt VMA pao zbog interesovanja

Nakon informacije da je doktoru sa VMA određen pritvor zbog nasilja u porodici, sajt te medicinske ustanove je pao usled interesovanja javnosti o kojem lekaru je reč.

Podsetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je juče zbog prijavljenog nasilja u porodici, nakon čega je uhapšen N.O. zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu I.O.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, N.O. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Irena

03.02.2023 17:21

Ma, udri samo… kao pravi pravoslavni porodični čovek