MILISAVU PREPUKLO SRCE KAD JE ČUO DA MU JE BRAT UMRO NA TERENU: Rođena braća biće zajedno ispraćena na večni počinak

Autor:

Hronika

01.02.2023

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođena braća Milan (47) i Milisav (49) Maksimović iz Lipničkog Šora kod Loznice sutra će zajedno biti ispraćeni na večni počinak.

MILISAVU PREPUKLO SRCE KAD JE ČUO DA MU JE BRAT UMRO NA TERENU: Rođena braća biće zajedno ispraćena na večni počinak

Foto: Printskrin

Mlađi brat Milan, vrsni fudbaler iznenada je preminuo na fudbalskom terenu u Sloveniji, gde je učestvovao na turniru reprezentacija gluvonemih osoba, a starijem Milisavu je srce puklo od tuge za mlađim bratom nepun sat nakon što je porodici stigla tužna vest.

- Milanovo telo je noćas oko pola jedan dopremljeno iz Slovenije. Bilo je potresno kada su pogrebna kola ušla u njihovo dvorište. Lelek i jauk se čuo daleko, nema ko nije zaplakao - kaže komšija Maksimovićevih.

Majka Milanka koja je u danu ostala bez sinova zanemela je od tuge. Iako je pod lekovima za smirenje prepodne joj je pozlilo pa su dolazili lekari hitne pomoći.

Neutešne su i njihove supruge i petoro dece, troje koje je ostalo iza Milisava i dvoje Milanovih, rođaci, prijatelji i meštani koji od noćas dolaze da upale sveće i izjave saučešće.

- Bili su dobri, vredni i pošteni ljudi. Posle očeve smrti borili su se za svoje porodice i da decu izvedu na pravi put. Pomagali su svakome koliko su mogli. Nema čoveka u selu kojem nije žao zbog ove velike tragedije - rekli su meštani Lipničkog Šora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading