KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPRAVIO LOM U ŠIMANOVCIMA: Pred ulazak u Farmu 8 uradio je OVO! (VIDEO)

Autor: M.G./O.B.

Elita 8 | Farma 8

27.09.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović kakvog niste videli!

Večeras je došao trenutak koji su mnogi sa nestrpljenjem iščekivali - Kristijan Golubović se useljava na Farmu 8. Ovaj rijaliti učesnik i bivši robijaš, poznat po svom kontroverznom ponašanju, stigao je u Šimanovce spremno da se suoči sa izazovima koji ga očekuju na imanju. Kristijan je pred ulazak na Farmu 8 otkrio da je zaplakao kod kuće, jer mu je bilo teško što ostavlja suprugu i porodicu. 

Usprkos odvojenosti od porodice, Golubović je stigao u opuštenom izdanju, sa osmehom na licu, spremno da se bori za prestižnu nagradu i prvo mesto. Njegova supruga Kristina Spalević i sinovi će ga podržavati izvan imanja, pružajući mu podršku u naredna tri meseca.

Pored Golubovića, na imanje će se večeras useliti i ostali takmičari: Nikola Lakić, Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić, Kiki Nikolić, poznata kao Kiki Star, Ognjen Ravić, Predrag Peca Lazić, Mima Bazalac, Aleksandra Babejić, Maja Nikolić, Ljiljana Stevanović Lili, Ivana Šašić, Andrea Rea Anđelković, Elena i Nikola Despotović, Marija Al Rawashdeh, Sneža Kušadasi, Jelena Golubović, Aleksandra Jahtić, Boža Džouns, Nikola Đorđević, Elena Petrović, Nataša Marković Mikić i Srđan Kocić.


Kristijan Golubović je jedan od najkontroverznijih učesnika, a zajedno sa Jelenom Golubović i Nikolom Lakićem, obećava da će uneti dodatnu dozu uzbuđenja i tenzije na imanje. Očekuje se da će njegov ulazak označiti početak uzbudljive sezone Farme 8, punu neočekivanih obrta i nepredvidivih situacija. S obzirom na burnu prošlost u rijaliti svetu, Kristijan Golubović će svakako biti u centru pažnje i predmet interesovanja gledalaca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading