UŠAO JE PO SPECIJALNOM ZADATKU! Miona zanemela kada ga je UGLEDALA NA VRATIMA BELE KUĆE - noćas se sve rešava!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake emocije su prštale u vazduhu!

UŠAO JE PO SPECIJALNOM ZADATKU! Miona zanemela kada ga je UGLEDALA NA VRATIMA BELE KUĆE - noćas se sve rešava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj naoštren da po želji produkcije i svih fanova rijalitija sa takmičarima "Elite" razgovara o gorućim temama, ali i mnoge učesnike stavi na teške muke, Milan Milošević, ušao je u Belu kuću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević

Svi učesnici su se odmah okupili oko crnog stola i sa nestpljenjem očekivali da vide šta im je za večeras Milan i auditorijum spremio.

Kao štio je svim ljubiteljima rijalitija poznato, sreda je rezervisana za emisiju ''Pitanja gledalaca'', gde učesnici Elite odgovaraju na sva pitanja vezana za dešavanja koja su vas najviše zaintrigirala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević

Milan Milošević je pozdravio publiku, a potom i ušetao u Belu kuću, gde se direktno obratio Mioni Jovanović. Miona je potpuno prebledela jer je znala šta se sprema: ljubav sa Nenadom Aleksićem Ša ponovo je centar svih javnih debata zbog pogleda koje je razmenjivala sa gastozom, a to je, između ostalog, potvrdila i Miljana Kulić u pomenutoj emisiji pred kamerama, a nema sumnje da je pred nama noć u kojoj će mnoge istine isplivati na videlo.

- Rekla si Ša da te Gastoz gleda. Zar ti nije bilo lepo kad ste bili sami kod fontane - pročitao je Milan.

- Ša me je upoznao sa Gastozom, nije mi nikad bila želja da ga upoznam. Njih dvojica se druže, Ša ne smeta da sedim sa Gastozom. Bolje da sedim s njim, nego sa ovim željadinima koji su prvi put videli žensko - rekla je Miona.

"Ša kao lagan a na licu mu se vidi da kipi od muke jer zna da je Zmiona s njim samo iz koristi. Obrnuo bi nju Gale, samo da hoće", "Ne gleda on nju, nego ona njega", "Ako želite pokazati Šabana u pravom svetlu (kao kretena), kakav zapravo i je, uvedite Krofaka da ga dovede do ludila i pokaže ljudima kakav je Šaban i koliko je lagan", nizali su se komentari uz snimak.

Podsećamo, takmičari "Elite" uvek su u strahu sredom, jer imaju priliku da čuju mišljenja publike, ali su i dužni da im obrazlože svoje postupke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading