TRUDNA MILICA NAJAVILA FIZIČKI OKRŠAJ SA TERZOM! Besna kao ris zbog Sofije, jedva čeka njihov SUSRET u Eliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković najavila karambol zbog Terze i Sofije.

TRUDNA MILICA NAJAVILA FIZIČKI OKRŠAJ SA TERZOM! Besna kao ris zbog Sofije, jedva čeka njihov SUSRET u Eliti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović je komentarisao  odnos Borislava Terzića Terze sa Sofijom Janićijević, ističući da Terza možda nije svestan da sve što radi biva primećeno. Izrazio je mišljenje da je Terza zaljubljen i da se trudi da to sakrije, dok je Sofiji primetio želju za sticanjem popularnosti. Takođe, otkrio je da je razgovarao sa Milicom koja je izrazila svoje negodovanje i spremnost da se suoči sa Terzom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Đedović

 

- Mislim da još uvek nije svestan da sve što radi da se sve vidi. Nijednom nijje pomenuo Milicu i zaplakao, definitivno mislim da se zaljubio i odlepio. Samo se čeka trenutak da se to ozvanici, a naravno izgovor će mu biti da se zaljubio i da ne može protv sebe. Što se tiče Sofije iskreno mislim da joj se dopada, ali dopada joj se i to da bude poznatija, glavna tema što bi oni rekli u rijalitiju. On misli da je pametniji od kamera i da se ništa ne vidi. Danas sam se čuo sa Milicom i rekla mi je da sad kad bi ga videla da bi ga nalupala - priznao je Đedović za Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza

 

Komentarišući Uroša Rajačića, Đedović je uporedio njegov odnos sa zauzetom devojkom sa prethodnim učesnicima rijalitija, izražavajući svoje mišljenje o njegovim postupcima. Takođe, izrazio je žaljenje zbog situacije u koju se doveo Nikola GrujićGruja, istakavši da smatra da je to zaslužena karma, s obzirom da je on javno prevario suprugu, pa je ostavio sa decom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading