ZVANIČNA POTVRDA PRODUKCIJE - BIVŠI DEČKO ANĐELE ĐURIČIĆ ULAZI U ELITU 8! Njihov susret je nacija čekala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija je otkrila ime još jednog učesnika "Elite 8", fanovi u transu.

ZVANIČNA POTVRDA PRODUKCIJE - BIVŠI DEČKO ANĐELE ĐURIČIĆ ULAZI U ELITU 8! Njihov susret je nacija čekala!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, na svom Instagram profilu obavestila je sve da je kasting za novu, osmu sezonu "Elite" u toku. Nedavno je direktorka zabavnog programa Milica Mitrović otkrila da "Elita 8" počinje 7. septembra, a kako je najavljeno ove sezone vas očekuje pravi spektakl koji će oboriti sve rekorde gledanosti.

Danas je otkriven još jedan učesnik Elite 8, a reč je o poznatom licu iz prethodnih sezona rijalitija. Nakon dve sezone provedene u rijalitiju Zadruga, Mateja Matijević stiže u Elitu 8, spreman da sebe pokaže u još boljem svetlu nego prethodnih sezona. Njegovo prisustvo u rijalitiju definitivno će izazvati pažnju publike, a nema sumnje da će i ove sezone mnoge devojke biti zainteresovane za njega.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Matija Matijević

 

Pored otkrića novog učesnika, ove sezone u Elitu ulaze i Ivan Kaneški, Aleksandra Vučenović, Anela Ahmić, Stefan Karić i fudbaler iz Nigerije Vikter Amos. Svi fanovi rijalitija "Elita" mogu se obradovati najavljenom spektaklu. 

Interesantno je da se spekuliše da u osmu sezonu ulazi i Matejina bivša devojka, Anđela Đuričić, kao i njen nekadašnji ljubavnik, Zvezdan Slavnić, pa će biti interesantno videti ih sve zajedno na velelepnom imanju u Šimanovcima. Anđela je bila ludo zaljubljena u Mateju, pa joj definitivno neće biti svejedno kada ga bude ugledala, kao ni mnogim drugim devojkama, s obzirom da Matijević izgleda nikad bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading