OTKRIVEN POBEDNIK ELITE?! Diskvalifikovani učesnik objavio TAJNE INFORMACIJE, direktno se obratio PRODUKCIJI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvezao jezik nakon napuštanja imanja u Šimanovcima!

OTKRIVEN POBEDNIK ELITE?! Diskvalifikovani učesnik objavio TAJNE INFORMACIJE, direktno se obratio PRODUKCIJI! (FOTO)

Foto: shutterstock

Danijel Dujković Munjez nedavno je diskvalifikovan iz rijaliti programa "Elita" i sada je odlučio da se oglasi na društvenim mrežama kako bi podelio svoje komentare o dešavanjima u Beloj kući. Na Instagram storiju, otkrio je da mu je žao što je osudio Anđela Rankovića i Anitu Stanojlović zbog Jovane Tomić Matore, koja ga je razočarala.

Međutim, kako je istakao u jednom delu svog obraćanja, Munjez smatra da bi upravo Stanojlovićeva trebalo da odnese pobedu ove sezone.

- Prvo, Đedović je doktor, ko god kaže da nije laže. Drugo, Matora posle sedam godina rijalitija je ozbiljan pušač ku*ca Kačavende zbo čega sam u šoku! Treće, jako sam veliku grešku napravio što sam osudio Anđela i Anitu na nagovor Matore, što znači da sam glup kao ku*ac i naivan. Anita do pobede - napisao je Dujković, koji se zatim obratio i članovima produkcije, voditeljima Milanu Miloševiću i Darku Tanasijeviću i saopštio im da ih voli.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Munjez se oglasio nakon diskvalifikacije iz Elite

Podsećanja radi, Veliki šef nedavno je doneo odluku da učesnik "Elite" Danijel Dujković Munjez bude diskvalifikovan iz popularnog rijaliti programa.

Draga Elito, ovim Vas obaveštavamo da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan i da će po ugovoru snosite kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije, a Tv Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru - glasilo je pismo Velikog šefa koje je pročitao ovonedeljni vođa Ivan Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading