ŠTA OVO RADI NENAD ALEKSIĆ ŠA?! Reper završio kod Aneli u KREVETU, kamera zabeležila ŠOK PRIZOR!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao da će reper povući ovaj potez!

ŠTA OVO RADI NENAD ALEKSIĆ ŠA?! Reper završio kod Aneli u KREVETU, kamera zabeležila ŠOK PRIZOR!

Foto: TV Pink/printscreen

Ša i Aneli

Nenad Aleksić Ša tokom sinoćne žurke imao je žestikog sukob sa Miljanom Kulić i Urošem Stanićem, koji se nastavio i danas, zbog čega je nekoliko puta moralo da reaguje obeubeđenje. 

Jedna scena iz Bele kuće danas je privukla veliku pažnju publike na društvenim mrežama, a radi se o trenutku kad je Nenad Aleksić Ša završio u krevetu Aneli Ahmić. Iako je ovo na prvi trenutak sve zbunilo, kasnije je u komentarima objašnjena situacija da je stradao krevet u kom reper spava sa devojkom Mionom Jovanović, pa je samo iskoristio Anelin kutak da malo odmori preko dana.

Inače, sukob između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića počeo je verbalnim uvredama, da bi kulminirao fizičkim obračunom. Stanić je repera polio vodom, što je izazvalo njegov bes, a njihov sukob se nastavio i van prostorija gde se održavala žurka. 

U jednom trenutku, Miljana Kulić je iskoristila priliku dok su učesnici i obezbeđenje razdvajali njih dvojicu, zaletela se sa druge strane i udarila Ša pesnicom u glavu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Demoliran krevet Nenada Aleksić Ša

Nakon ovog sukoba je reper odlučio da tuži Miljanu Kulić, pa je napravio dramu i tražio da ga momentalno izvedu iz rijalitija, što se danas i desilom, pa je cimerima otkrio da je angažovao advokata i pokrenuo tužbu protiv svoje cimerke, nakon haosa koji su sinoć imali. 

 - Ja sam podneo tužbu. Kontaktiran je advokat sve, dobio je moje punomoćje. Ima fore trimeseca... Sad ću za svaku uvredu tužbu, bolesnik, ludak,s ve... Je l' imam papir? Neka tuže i mene... Ja nemam gde da spavam - govorio je Ša. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading