PREMINUO ČUVENI GLUMAC! Ćerka se oprostila potresnim rečima koje kidaju dušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj otac je napravio svoje vreme ovde na Zemlji radoznalim umom, velikodušnim srcem i dušom u plamenu sa strašću, željom i humorom koji je zagolicao smešnu kost čovečanstva, rekla je njegova naslednica.

PREMINUO ČUVENI GLUMAC! Ćerka se oprostila potresnim rečima koje kidaju dušu! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Glumac Debi Kolman preminuo je iznenada u 92 godini života, ostavljajući iza sebe bogato nasleđe u svetu filma i pozorišta. Sa 92 godine, Kolman je ostavio neizbrisiv trag u filmskoj industriji, a njegova poslednja uloga u filmu "Jelouston" ostaje kao podsećanje na njegovu izuzetnu glumačku veštinu.

Foto: ROBYN BECK / AFP / Profimedia

Debi Kolman

 

Kolmanova uloga u filmu "Jelouston" kao otac lika Kevina Kostnera, Džona Datona, privukla je pažnju publike i kritičara. Iako je ovo bila njegova poslednja uloga na velikom platnu, ostaje zapamćena kao još jedan primer njegove izuzetne glumačke interpretacije.

Debi Kolman je bio najpoznatiji po ulogama u klasičnim filmovima poput "Od devet do pet" i "Na Zlatnom jezeru" iz osamdesetih godina prošlog veka. Njegova glumačka karijera protezala se kroz različite žanrove i ostavila je neizbrisiv pečat na filmskoj sceni.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Debi Kolman

 

Njegova ćerka Kvinsi Kolman potvrdila je da je preminuo.

- Moj otac je napravio svoje vreme ovde na Zemlji radoznalim umom, velikodušnim srcem i dušom u plamenu sa strašću, željom i humorom koji je zagolicao smešnu kost čovečanstva. Kako je živeo, kretao se kroz ovaj poslednji čin života sa elegancije, izvrsnosti i majstorstvom. Bio je zaista poseban bez bilo kakve lažne skromnosti - rekla je ona za "Autlet".

Osvojio je jednu nagradu Emi za udarne termine iz šest nominacija i jednu nagradu Zlatni globus iz tri nominacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading